Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem Emma Stone-ba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem Emma Stone-ba, erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Sok filmjét láttam de amikor megláttam Emma Stone-t Gwen Stacy-ként azóta állandóan ő jár a fejemben, majdnem minden filmjét megnéztem, azokat is amiket már láttam és minden filmjében csodálattal figyeltem, de a legjobb amikor Gwen Stacy-ként tűnik fel akkor a legszebb(nem mintha a többi filmjében nem lenne csodaszép), ő van a háttérképemen, maszturbáláskor is rá gondolok, csak róla álmodom éjszaka, ennek nem is akarok véget vetni, csak a kérdésem hozzátok, mit gondoltok erről?

2014. aug. 14. 01:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

EGY: Ez nem valós szerelem, hanem rajongás, mivel nem is ismered igazán, csak elképzeled valahogy, tökéletesíted őt, és ezt a kreált valakit szereted az ő képében.

KETTŐ: Hány éves vagy? Csak azért, mert például 14 évesen még oké, de mondjuk 20 évesen már irtó gáz és kicsit sem normális.

2014. aug. 14. 02:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk amikor rá gondololok akkor Gwen Stacy jut eszembe, szóval igazad lehet. 14/F
2014. aug. 14. 11:15
 13/23 anonim ***** válasza:
3%

14 évesen szerelmes XD

Mondjuk úgy inkább, hogy rajongsz egy celeb lotyóért :)

2014. aug. 14. 12:40
 14/23 A kérdező kommentje:
Na húzzál innen te ****** Emma Stone nem lotyó, max az anyád biztos nem számított rád mikor anyád kint árulta magát az utcán....
2014. aug. 15. 00:15
 15/23 anonim ***** válasza:

13# Igen lehet az ember ilyen fiatalon is szerelmes!!!

Ezeken nagyon fel tudom idegesíteni magam, nagyon bírom az ilyeneket ...Honnan tudjátok, hogy más mit érez? Mindenki más és más! Valaki hamarabb érik, valaki picit késöbb, testileg, értelmileg és lelkileg is. Persze 14/15 évesen még ne kössön ki az ágyba, de na...a szerelemre nincs adott korhatár, nincs rá külön szabály, hogy most valaki 17-tõl lehet csak szerelmes! Lehet lepontozni, nem érdekel, ez az én véleményem!!!

A kérdésre válaszolva szerintem nem gáz, de remélem tudod, hogy semmi jövõje nem lesz ennek.

Emma Stone messze lakik, milliók rajonganak érte, mint ahogy az elõbb írták, és nem foglalkozna veled. Bocsi, nem akarlak megbántani, de az igazság néha fáj...:(

13/l

2014. aug. 15. 00:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz szerelmes egy olyasvalakibe, akit nem is ismersz, sőt még sohasem találkoztál vele?

Te nem Emmába vagy szerelmes, csak egy álomképbe, amit saját magad kreáltál.

2014. aug. 15. 01:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Dehát őt már a Zöld Manó kinyírta.:O
2014. aug. 15. 01:10
 18/23 A kérdező kommentje:
17-es tudom, megszakadt a szívem érte, majdnem sírtam (nem vagyok sírós típus) egyébként lehetséges h nem Emma Stone-ba lettem szerelmes hanem Gwen Stacy-be akit pontosan ismerek mert ugye láttam a filmet is meg a képregényeket is olvastam, csak hogy Emma annyira jól játszotta Gwen-t hogy Amikor Gwenre gondolok akkor az ő arcát képzelem el, álmaimban is nem Emmát szólítom meg hanem Gwen-t
2014. aug. 15. 01:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy :"DD
2014. aug. 15. 13:23
 20/23 A kérdező kommentje:
Igazából csak eljátszadoztam a gondolattal hogy mi lennr ha gwen stacy eljönne a valóságba, de az igazi nők akik közel vannak azokat preferálom nyugi :D
2014. aug. 15. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!