Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelemből a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemből a kapcsolat vagy a kapcsolatból a szerelem?

Figyelt kérdés

Hogy működik ez, vagy nálatok melyik a helyes? Ti hogyan gondolkodtok? Elsőnek beleszerettek valakibe, majd (jobb esetben) párkapcsolat lesz belőle... Vagy kinéztek valakit, és járni kezdtek majd egyszer kialakul a szerelem (jobb esetben)? Én személy szerint elsőnek beleszeretek valakibe, és utána szeretnék kapcsolatot, nem pedig várom, hogy szerelem legyen a kapcsolatomban. Viszont a környezetem azt mondja, hogy ez hülyeség... Mondjuk, emiatt nem fogom megváltoztatni a gondolkodásom, csak dilemmázok rajta, hogy akkor most mi?

Kort nemet is írjatok, légyszi. :) És ha gondoljátok, nyugodtan fejtsétek ki, nem baj, ha hosszú lesz. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

16/L

2014. aug. 11. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Első változat... A másodikat nagyon nem is értem, mi motiválna arra, hogy összejöjjek valakivel, ha nem szeretem? Jól el vagyok egyedül, nem gondolom, hogy lételem, hogy legyen mellettem valaki, szóval...
2014. aug. 11. 21:35
 2/5 Fényember ***** válasza:
Nálam ez a szerelem dolog nem megy egycsapásra...én úgy jövök össze valakivel hogy érzem tudnám szerelemmel szeretni. A barátommal is így jöttem össze. Hónapok óta együtt vagyunk, és kb 1-2 hónap után éreztem azt hogy nála jobban nem tudnék szeretni senkit se :)
2014. aug. 11. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami érzelmi alap kell, hogy legyen, anélkül nem jövök össze senkivel. Én nem működök úgy, hogy érzések nélkül majd csak kialakul. Vagy van már kezdetben is valami vonzalom (még ha nem is hívjuk rögtön szerelemnek), vagy semmi.
2014. aug. 11. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyannal kezdek kapcsolatba, akibe bele tudok szeretni. Akivel ezt nem tudnám elképzelni, azzal biztos, hogy nem. De óvatosan bánok vele, sokat ismerkedek, hogy nehogy olyanba szeressek bele, akinek nem jövök be.
2014. aug. 11. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2014. aug. 12. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!