Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Mért teszi, hogy is van? Javítható?
Szóval barátnőm 13 hónap után kimondta,hogy most nem érzi az egészet, de ha újra érzi szól.Az egész nyarunk pocsék volt, mindketten dolgoztunk júliusban csak 3-szor találkoztunk, szexuális együttlét nem volt köztünk 1,5 hónapja pont ezért. Azt mondtuk Augusztus lesz a hónapunk, mert akkor szabadok leszünk, nem lesz meló. De nem várt.Úgy érzem nagyon hamar feladta az egészet. Én nem akarok rá várni több hónapot, de mégis 1-3 hónapot küzdenék kicsit , várnék. Várnék,mert minden barátnőjének azt mondja fáj, nem akar erről beszélni, és hiányzok neki. De mégis találkozgat másokkal(igaz én is de én csak ismerkedek ) de azok a mások nem tudják kiváltani azt amit én belőle. A semmiből hatni akarok rá, mikor találkozunk egy rövid csókot szeretnék adni neki, ha érzi hogy mért hagyott el akkor visszajön szerintem, de nem akarok a pincsije lenni,hogy loholjak utána. Szerintetek ez így megoldható?
Nagyon szeretem, tudom tovább kéne lépnem, de nem megy, úgy érzem rövid elmezavar csak! Én 17 barátnőm 16
A lányok ebben a korban bolondak, össze-vissza megy az agyuk nem tudják pontosan eldönteni mit akarnak. Ha tényleg ezt mondta a barátnőinek, akkor valószínűleg még mindig veled akar lenni, csak sok lehetett a stressz a munka miatt vagy más okok miatt nem tudom..Szerintem te is nyugodtan találkozgass addig másokkal ha úgy van kedved,ez nem bűn.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!