Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki, még akkor is ha elmegy külföldre?
Hát gratula a szülőknek! Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak...biztos fingjuk sincs a szerelemről...elég borzasztó lehet így élni, de attól, hogy ők nem ismerték meg az igaz szerelem érzését, még nem kéne megakadályozni azt, hogy te boldog lehess...!!! Az, hogy a szüleid féltenek az új sráctól, mert első ránézésre "nem tűnik jó fiúnak", de arra már nem veszik a fáradságot, hogy esetleg megismerjék...hát szintén egy negatív pont a szülőknek...mert más az, hogy ha veszik a fáradtságot arra, hogy megismerjék, és az alapján ítélik meg úgy, hogy nem hozzád való...arra azt mondom oké, egy normális szülő félti a gyerekét...na de csak ránézésre?! Milyen felszínességre vall?! Milyen példát mutatnak neked?!
És ez csak az egyik fele...MI AZ, HOGY JOBB ÖTLETNEK TARTOTTÁK HA KIBÉKÜLSZ AZ EX BARÁTODDAL? Hogy merészelnek ilyen tanácsot adni?! Az, hogy a barátnőd is ezt mondta, oké, hisz annyi idős, mint te, hasonlóan kevés élettapasztalattal...na, de hogy felnőtt emberek a tizenéves lányuknak logikai szempontból tanácsolják azt, hogy kivel járjon, hát ez gyomorforgató...
Tudod mit mondj a fiúknak? Az exnek azt, hogy azért békültem ki veled, mert logikus lépésnek tartotta a környezetem, az újnak meg azt, hogy azért lett vége, mert így gondolta a környezetem, én meg befolyásolható vagyok, és azt csináltam, amit mondtak!
U.I.: Ilyen szülőket az ellenségemnek sem kívánnék...sok szerencsét az élethez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!