Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett olyan nagy divat, hogy a mostani 14-15-16-17 éves lányok 25-32 éves "férfiakkal" kavarnak, vannak együtt?
Manapság MINDENHOL ezt látni. Mit akar egy 28 éves egy 17 évestől? És mit egy 17 éves egy 28 évestől? Nem találnak manapság korban hozzá illő társat?
17 éves lány vagyok, és van egy 18 éves baratom, akivel 1 éve vagyunk együtt. Körülüttünk majdnem mindenki idősebb pasival van, és ezek a párocskák folyton cukiznak, meg jajj olyan aranyoskák vagytok. A korombeli lányok, úgy néznek rám, mintha ők már olyan élettapasztaltak lennének, mert van egy 3ö éves férfi mellettük. Egesz nap azt hallgatom az osztalyba, hogy miket csinálnak a párjukkal az ágyban (sok esetben nem csak az ágyban) Nem mondom én sem vagyok az a szentike, de én azzal csinálom, akit szeretek, és semmiféle képpen nem kürtölöm szét. 16 éves osztálytátsaim orálra akarnak tanitani. -.-" Te jóóéég, már 14 éves korukban is ugyanez volt. Mi lett itt gyerekek? :(
9: azért a szájuk is :P:P
Bár a 14 bőven meredek... legalábbis nekem persze lehet, hogy benne van a hiba.. [na jó, kizárt.]
Jó, azért annyira én se viszem el magam, de 15-től jöhet, ha jól néz ki és nem én vagyok neki aznap este az 5-dik.
Egyébként jobban belegondolva valóban ez ment 10 évvel ezelőtt is.
Hol lehet megismerni ezeket a lányokat?:)
Én nem tudom,velem nem kezdtek ki tinik ,sem 17 évesek ,pedig nem vagyok debil. Én inkább azt látom ,hogy a saját korosztályuk társaságában vannak.
32/F
Nekem is bejonnek az egyetemistak, 17 vagyok. Ez szerintem nem gaz. Egy 30 evessel 7szents*g nem jarnek. :) Max az a 24 koruli, az abszolute nem ego. A ferfiak kesobb ernek, igy egy 17-18 eves lanynak sztem az a 20-24 eves ferfi valo. Persze, nem kel kizarni a korodbelieket, megnezem en a kortarsaimat is. :)
Szerintem csak a de*il libak menoznek azzal, hogy idosebb a pasijuk, es hogy az aztan mikre tanitja oket.
A normalisabbjai inkabb azt ertekelik, hogy mind fizikalisan, mind szellemileg elorebb van a ferfi, es ez biztonsagerzetet ad. :)
de ez csak az en verziom.
Engem is sok 30 körüli pasi akar felszedni, de a barátom velem egyidős. Egyszer kipróbáltam ilyen idősebbel, de csak alkalmi lett, szerintem túl sok volt a korkülönbség.
17/l
és nekem meddig kell várni mire nekem is lehet
23 f
A lányok azért az idősebbeket nézik, mert a velük egy idős pasik nem olyan érettek, általában. Agyilag gondolom. Persze egy 14-5 éves egy 24-5 évessel.. már túl nagy korkülönbség, de 15 éves 17-8 évessel szerintem oké.
Amiket leírtál, azok alapján viszont nem az érettségről van szó, mert aki szétkürtöli a szexuális élményeit, az ne lehet túl érett. Ebben az esetben talán "menőségből" nézik az idős pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!