Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak, akik képesek szeretni?
Figyelt kérdés
Mert én sose botlok olyanba...2014. aug. 1. 22:33
11/17 MolotovPunk válasza:
Hát nem is tudom.Amióta felvettem a gonosz Dr.House típust azóta egész jól érzem magam. :)
Mondjuk van pár lány,aki húzza emiatt a száját.
12/17 anonim válasza:
Igen. Vannak.
Az én pasim 8 éve szerelmes belém.
Ne add fel!!! Biztos hogy van érzékeny lelkületű srác aki csak ràd vàr.
Még fiatal vagy!
13/17 anonim válasza:
en az vagyok! viszont van mar szeretheto lany az eletembe :)
28/F
14/17 anonim válasza:
Igen vannak. Akinek odaadtam a szivemet, eddig az összetörte, valahogy mindig a lányok szúrnak ki velem. 18/f
15/17 anonim válasza:
Hát én tudnék szeretni, de a legutóbbi csajom is megcsalt...szóval...Tudok, csak nem merek.
16/17 anonim válasza:
Talán igen, talán nem. Magam sem tudom...
17/17 anonim válasza:
Ilyen botladozásokban sosem fogsz egy olyan fiút találni! Meg hát neked is kéne szeretned,kedvelned, nem? Először ismerkedj,megkedvelitek egymást, megszeretitek egymást.. nemhinném hogy úgy megy ez hogy hopp ez képes szeretni akkor ezzel összejövök.Mert véleményem szerint egy idő után minden fiú képes szeretni, de persze nem akárkit.. lehet rosszul fogalmazok, de remélem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!