Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok törődést igénylek vagy pont pont pont?
Barátommal nem olyan régóta lakunk együtt, kb 1 hónapja, külföldön, nem magyar a srác. Elég lusta és lassú típus, valamint rendetlen. Nekem attól független, hogy a hajam égnek áll tőle, különösebben nem zavar, mert megcsinálom.... Elég magánakvaló srác, nem igazán megy sehova, jobb szeret otthon kutatni, tanulni, informálódni.
Egyetlen bajom van vele, hogy FURA. Sose tudok rajta kiigazodni... mióta együtt lakunk, alig mondja hogy szeret, ritkábbak az ölelések és a csókok, csak akkor jön ha "kellek" - szebben nem tudom megfogalmazni. Viszont ha elmondom neki hogy hiányoznak ezek a dolgok akkor fel van háborodva hogy már megint "rinyálok". Szeretne magára időt szánni, magába mélyedni, de ha "hagyom" és egyszerűen elmegyek a magam dolgára én is, akkor jön hogy miért hagytam egy szó nélkül egyedül...? Nem tudom neki normálisan szépen csomagolva elmondani, hogy hiányzik hogy jöjjön, hogy keressen, hogy szeressen, mert akkor "rinyálásnak" számít... hiányzik a törődés. Na, ilyenkor mit csináljak... szökjek vagy szokjak?
24/L.
Ott írom hogy elhanyagolás,és hogy nem vagy önző.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!