Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik, hogy ennyire mélyek lehetnek az érzelmek?
8 hónapja járunk a barátnőmmel. Mindig is szerettük egymást, de a múltkor ledöbbentem, hogy ő mennyire mélyen.
Moziban voltunk és hazavittem. Hosszas elbúcsúzás során egyszer csak jó erősen átölelt és elkezdett sírni a vállamon. Kérdeztem, hogy mi a baj, ő csak azt felelte, hogy annyira örül, hogy most ezt nem tudná elmondani és már hiányzok neki, mivel elmegyek. Megvigasztaltam, hogy nem megyek messzire és holnap jövök érte. Ekkor egy kicsit megnyugodott és majdnem egész este, hajnalig csak vele beszélgettem. És lefekvéskor egy kicsit én is elérzékenyültem. Első kapcsolatom, de most már felőlem lehetne az utolsó is. Éltetek már át hasonlót? Tényleg van ilyen erős érzelmi kötődés egy kapcsolaton belül, amikor jól megvannak a felek és szakításról szó sincs?
Mindig ilyet akartam. :( Csak sajnos nem ismerek ilyen lányokat.
Gratulálok! ^^
mintha valami kábítószer lennél, teljesen függő lett
nem úgy tűnik, hogy ez az a fajta boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat
Becsüld meg, és vigyázz, véletlenül se bízd el magad. Minden ' nap megkell küzdened érte.
Feltárta előtted az érzéseit, ne érezhesse ezáltal sebezhetőnek magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!