Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam biztosan, hogy tényleg szeretnek?
Azért mert valaki azt mondja hogy szeret, és talán még úgy is viselkedik, még egyáltalán nem biztos. Van valami ahonnan tudni lehet? Főleg meg úgy hogy még te magad sem szereted magad, és tudod hogy az a bizonyos személy akármikor találhatna nálad jobbat...? Hogy szerethetne így igazából, illetve honnan tudjam, még ha ezt is állítja, hogy igazat mond?
Plusz egy kérdés.. Hogy küzdhetném le ezt a féltékenységet, bizonytalanságot és önbizalomhiányt? Évek óta ettől szenvedek.
L

ezt csak tettekkel lehet bizonyítani...a kapcsolatnak ki kell állni a próbákat :)
21F

Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam. Jöhetnek még!
Egyébként, sajnos a 20 év együtt még nincs meg de remélem hogy meglesz.. :) Én nagyon bízok benne, sosem szerettem még ennyire senkit.

A tetteiből mindenkinek egyértelműen látszik, hogy szeret, vagy éppen tojik a párja fejére.
Az önbizalomhiányt meg úgy tudod leküzdeni, ha sikerélményeket szerzel. Először kezdd kisebb dolgokkal, aztán haladj a nagyobbak felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!