Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg vannak olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan lányok, akik a jóra nem vágynak?

Figyelt kérdés

Szóval szakításnál ilyeneket hoz fel, hogy megértő vagy, türelmes, és ez neki nem jó, mert neki kell a veszekedés.

Vele kell valaki, aki bunkózzon, de ha én csinálom egy paraszt vagyok.

Női logika, de ez miért is jó?

2014. júl. 23. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezt mondta szó szerint, hogy kell valaki, aki bunkózik:) Vagy ha ez szó szerint elhangzott, nem a 8-ban kellene ismerkedned.

Nekem nem tetszik, ha valaki túl megértő, vagy túl türelmes, vagy nyaller, vagy dicsérget, vagy unalmas. Azt se szeretem, ha megütnek, de azért van a kettő között átmenet. Próbáld azt!

26L

2014. júl. 23. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Hohó, bizony, hogy rengeteg ilyen nő létezik. A legutóbbi alkalommal is pont egy ilyen nőbe botlottam, akinek lételeme a konfliktus, a folyamatos konfrontálódás. Rákérdeztem, hogy mégis mire jó az állandó civódás? Azt mondta, hogy egy kiadós veszekedés után édes a kibékülés. Na ez nekem nem hiányzik, az ilyen nő felőrölné az idegeimet..
2014. júl. 23. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A jó != rohadt unalmas. Megjegyzem az sem kizárt, hogy valami egészen másról van szó, csak nem akart megbántani.
2014. júl. 23. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ez így önmagában baromi idiótán hangzik, rosszul fogalmazta meg. Igazság szerint azt akarta mondani, hogy kell neki a tűz a kapcsolatba.

Női logika ide, vagy oda, én pasiként éltem meg ezt. A párom egy igazi konfliktuskerülő volt, szépen elengedett mindent a füle mellett. Eleinte én is azt gondoltam, milyen jó a kapcsolatunk, soha nem veszekszünk. Később iszonyúan kezdett az agyamra menni, olyan volt, mintha neki minden mindegy lenne, semmilyen érzelmi visszacsatolást nem kaptam tőle. Akkor 18 évesen soha nem gondoltam volna, hogy a veszekedések, a viták miatt jobban fogom magam érezni.

Szóval nem hülye a barátnőd, csak ezt a dolgot marha nehéz jól megfogalmazni. A lényeg, hogy ha mindig mindent ráhagysz, soha nem jössz ki a sodrodból, soha nem mutatsz fájdalmat, sértettséget, akkor az számára olyan, mintha egy érzelmileg rideg robot mellett élne. Nem arról van szó, hogy a parasztság hiányzik, hanem az érzelmi visszajelzések.

2014. júl. 23. 10:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Vele kell valaki, aki bunkózzon, azt tényleg nem mondta, az már saját megjegyzés :)

Igen, azt mondják türelmes vagyok, meg megértő, sokszor meg is dicsért, hogy van valaki, aki bírja őt, de nem érzemileg robot voltam.

Úgy vagyok türelmes, hogy nem verem a balhét mindenre, persze, feltudnak idegesíteni dolgok, és ezt szóvá se teszem, de megutálni úgy nem tudtam.

Ideges szoktam lenni, csak tudom leplezni, aztán egyszer robban, volt azért veszekedés, én is mondtam meg ő is, de én nem hirtelen haragú vagyok, hanem aki elhúzza, idővel engem is kilehet hozni a sodromból.

Én amúgy pont azt éreztem, hogy ez a megfelelő mennyiség, szóval azt vallom, a sok veszekedés is sok és ártó, hiába édes a békülés, nagyon kikészíti az embert, és az már nem jó kapcsolat amúgy se.

2014. júl. 23. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Félre ne érts, én nem azt mondom, hogy valami gond lenne veled, vagy, hogy meg kéne változnod. Egyszerűen annyi az egész, hogy nem passzoltatok össze, de ettől még őt sem tartom ostobának. Egyszerűen nem vonzzák a túlságosan "tökéletes" pasik, mert unalmasnak találja mellettük az életet.

Meg lehet ezt fogalmazni úgy, hogy neki nem tetszik, amikor minden jó. Ekkor az ember áll, hogy ez a nő fogyatékos :D. Ellenben tényleg van, aki unatkozik akkor, ha minden tökéletes, nincs, ami felszítsa az indulatokat, minden olyan szürke és hibátlan. Kinek a pap...

Ahogy mondtam korábban, én pl nem gondoltam magamról, hogy férfi létemre szükségem van erre, pedig de. Az az érdekes, hogy volt egy olyan időszak, amikor a szakítás szélén álltunk, és akkor viszont estéről estére cafatokra téptük egymást. Ez nagyon szar volt, mégis így utólag visszagondolva egy tök izgalmas időszaka volt a kapcsolatunknak. Csak úgy forrtak az érzelmek és az indulatok, az állóvíz hirtelen bugyogva indult forrásnak. Szar volt, de izgalmas.

Előtte a páromnak mindig minden jó volt úgy, ahogyan van. Ha nem tetszett valami, akkor nem mondta, csak elkezdte másképp csinálni. Ha nekem totál elszállt az agyam, akkor csak nézett rám értetlenül, végighallgatott, majd mondott valami atom nagy közhelyet. Ha véletlen bunkó voltam, akkor is csak felvonta a szemöldökét, és elkezdett mást csinálni. Ha valami kreténséget mondtam, vagy csináltam, akkor is csak annyit mondott "hát jó, te tudod". Olyan érzésem volt, mintha mindegy lenne, ott vagyok e vagy sem.

Ehhez képest amikor felborult az életünk, akkor őt is szétszaggatták az érzelmek belülről. Csak úgy fortyogott a nő néha, ezáltal az egész személyisége sokkal vibrálóbb lett. Így legalább tisztában voltam vele, mikor mit érez, érzelmekkel reagált az érzelmeimre. Nem volt olyan érzésem, mintha észre sem vennének, akármit is csinálok.

2014. júl. 23. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!