Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszsoförök barátnöi, volt barátnöi, feleségei mien volt vele? Mien vele? Romantikus?
Na hagyjuk a buszsoför nem egy külön álló emberi lény ... mindegyik ember!
És mint minden ember mindegyik más .. ez alapján mindegyikkel másmilyen . Attól függ mennyire romantikus alkat stb stb. Bár többnyire csak a kalandot keresik nem tartós kapcsolatot, vagy mert van feleségük vagy barátnőjük vagy csak szimplán nem is akarnak komolyat, inkább kalandra alkalmasak . Ezenkivül élőhelyük a busz :D Nekem van tapasztalatom buszsoförröl de nem értem miért tartozik külön kategoriába mert éppen ezzel foglalkozik... most akkor a kalauz meg a mentős vagy tűzoltó és külön emberi faj?
És ha szakmát váltana megváltozik az ember is?
Nyilván azok a dolgozók akik sok emberrel vannak napi kapcsolatban, több lehetősége van ismerkedni, de mégis.....
mindenki más.
Nagyon kapósak mostanában ezek a buszsofőrök...:D
Amúgy nem tudom, nem volt velük még dolgom.
De holnap lehet, hogy veszek is egy bérletet...
Majd nyilatkozom a fejleményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!