Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli srácok, milyen programnak örülnétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mostanában túl sokat üldögélünk otthon a párommal, szeretném egy kicsit kimozdítani :) Ehhez szeretnék ötleteket kérni! Persze nyilván én ismerem őt, nem ti, de én női fejjel gondolkodom, így kíváncsi lennék, milyen programnak örülnének a hasonló korú fiúk :)
Előre is köszi minden választ!
(Utóirat: a szexuális életünk feldobására vonatkozó ötleteket mellőzzétek, arra semmi szükség.)
2014. júl. 13. 16:19
11/12 A kérdező kommentje:
És neked mi tetszene, 10-es?:)
2014. júl. 13. 17:56
12/12 anonim válasza:
Állatkert szerintem nem elég romantikus. Séta a vár környékén (ha épp nem dúlják?), a labirintus nagyon menő alatta, vagy római parton cirkálni, az nekünk nagyon bejött. Táncos helyek (Szombat esti láz, salsa klubok) vagy koncerthallgatás valami szolidabb helyen. Költségvetéstől is függ. Mondjuk egy Dunacorso (csütörtökön rohadt jó jazz-es swing táncbuli lesz, hallottam már a srácokat, nagyon menőn nyomják. Asszem valami Swing'n'Titi a nevük...), vagy, ha drágább helyre vágytok, romantik vacsora egy Trófea grillben... Persze, mint sokan írták, pacsálós program, Margit szigeti kiülős, vagy ilyenek... Mozi, színház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!