Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meleg/biszex és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg/biszex és lehet köztünk valami?

Figyelt kérdés

Sziasztook

Van egy srác akiben már 10 hónapja vagyok szerelmes.(meleg vagyok) és már rengeteget chateltunk. És már dicsértem, hogy milyen jól focizni. És erre küldött egy szíves matricát és utána egy olyat amin egy maci ölel egy nyuszit(ami teljesen más fajtájú matrica) és aztán írta, h véletlen volt. Meg amikor utaztunk akkor is egyszer belült az ölembe de 5 perc múlva felállt, mert mondta, hogy nem akár összenyomni.

Ez mit jelent?? Szerintetek lehet köztünk valami??

2014. júl. 12. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, igen. :D
2014. júl. 12. 07:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igen :D cukik lehettek :D
2014. júl. 12. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak lelombozni. DE valószínűleg csak egy kis odafigyelésre vágyik. Tőled kap belőle: megdicséred, gondolom érdeklődsz felől, jóban vagytok. Ne kombináld túl. Ha van más is az ő részéről, akkor annak jelei lesznek majd. Először együtt alvás, majd fürdés, majd... érted. Legyél vele figyelmes és figyeld, hogy mire, hogyan reagál. Ha úgy érzed, hogy itt a te időd kezdeményezz. Csak finoman ,hogy ne riaszd el:-)
2014. júl. 12. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lehet
2014. júl. 12. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2014. júl. 13. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

amiket irtál olyan volt nálunk is,de mi csak műb-uzultunk,mert poén volt.

erre ne alapozz.

puhatolozni kell,azaz szóbahozni a melegeket és figyelni arra,hogy mi a véleménye.de ne társaságban mert lehet hogy a csordaszellem miatt ő is homofóbot "játszik" miközben ő is meleg,csak nem akar kivüálló lenni.

2014. júl. 14. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!