Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ez szerelem volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez szerelem volt, vagy nem? (kicsit bonyolult)

Figyelt kérdés

Volt egy 10 hónapos kapcsolatom, aminek februárban lett vége. Az első komoly kapcsolatom! Azaz kapcsolat volt?

Mikor összejöttünk nagyon-nagyon dúlt a szerelem, minden jó volt. De azért közben beszélgettem más lányokkal, persze ezt neki nem mondtam. A szakítás után nagyon padlóra kerültem, és ennyi idő után is Ő jár az eszembe.

De most teljesen elbizonytalanodtam: Mikor együtt voltunk, akkor is flörtöltem, de mióta szétmentünk, nem megy az ismerkedés egyáltalán... Most ez szerelem volt, vagy függőség? Hiányzik a mosolya, a szép szemei, az egész személyisége. De ha titokban leveleztem más lányokkal, akkor lehet nem is szerettem igazán...

De ugyan akkor nagyon sok szép emlékünk van, mikor rám mosolygott megszűnt a külvilág. De most, hogy Ő nincs, üresek a mindennapjaim, sőt igazából nem is akarok ismerkedni mostanában. Minden csajban őt keresem, és ez nem jó. Jártatok már ti is így?

A jövőben elképzelhető, hogy lesz még valami köztünk. Mikor szakított velem, mondta is, hogy nem érezte már jól magát, mert folyamatosan bizonytalanságot látott bennem, és nem mentek a spontán beszélgetések.

Most így visszagondolva, a fejem verem a falba, hogy így elszúrtam ezt a kapcsolatot, nem becsültem meg eléggé. Mindkettőnknek ez volt az első komolyabb.

25/f

2014. júl. 10. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy gerinctelen tényleg.. Tudod ez a karma, szenvedj csak.
2014. júl. 10. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szerelem szikrája ütötte fel fejét lelkedben, de mint hogy az emberek 95%-a semmit sem értékel a jelen pillanatban, amikor ott van, te is így jártál. Nem kellene mással flörtölve levelezned, ha barátnőd van. Meg kell becsülni az ilyen lányokat, mert nagyon kevés van belőlük. Ameddig nem tanulod meg a leckét, az visszaköszön majd további kapcsolataidban. Minden jót!
2014. júl. 10. 13:19
 3/4 Avia87 válasza:
Nem tudtál mit kezdeni az érzéssel, jól esett, de féltél az elkötelezettségtől.
2014. júl. 10. 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, így jobban belegondolva. Nagyon váratlanul jött ez a kapcsolat.
2014. júl. 10. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!