Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a korkülönbség? F
Figyelt kérdés
Egy 22éves fiú, és egy 15 éves lányról van szó.2014. júl. 10. 12:10
3/8 anonim válasza:
Nagyon-nagyon-nagyon ritka az a 15 éves lány, aki megtudja ütni egy 22 éves (feltételezem érett srác) szintjét. De akad olyan is, aki 22 évesen egy 15 éves szintjén van. Ez esetben tökéletes párosítás :)
4/8 anonim válasza:
Ebben az esetben tényleg számít.
Én 15 évesen nem jöttem volna össze egy 22évessel, mert nem éreztem akkor magam annyira érettnek. Mondjuk még most se érzem magam érettnek :'D
Nekem max 4-5 év lenne az ideális személy szerint :)
5/8 Pamats96 válasza:
Szerintem annyira nem durva, pár év múlva el fog tűnni a különbség. Én 17 évesen jöttem össze a barátommal, aki akkor 22 éves volt, és semmi problémánk sem volt ezzel kapcsolatban, csak a szüleink furcsállták eleinte egy kicsit, de már lenyugodtak. Szerintem ez inkább az érettségtől függ. Ha a 15 éves lány érett egy komoly kapcsolatra egy 22 éves fiúval, akkor szerintem nem jelent gondot a korkülönbség. Ez csak is tőletek függ, csak azért, mert van köztetek 7 év, ne szakítsatok szerintem...
6/8 anonim válasza:
szerintem ez a korkülönbség még jó.
21f
7/8 anonim válasza:
Ha a 22 éves még fiúnak érzi magát (srác szó korrekt lenne), akkor bizton nem túl nagy.
8/8 anonim válasza:
Nem a korkülönbség számít, hanem az, hogy szerelmi és szexuális téren illenek-e egymáshoz, el tudják-e egymással tölteni az időt boldogságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!