Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbbra is ilyen felénk lesz? 15/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel voltam 4szer randizni és ma volt a negyedik megkérdezte h leszek-e a barátnője mondtam h igen..... Csak olyan fura h a kezemet sem merte magfoni vagy egy puszit sem kaptam és igy megkérdezi ....aztán meg beszélgettünk és viccből feljött a smárolás têma (én mar smároltam ő meg nem ) és megdöntöttem a fejem es adtam neki egy puszit ami átment smárolásba ....de meg mindig ugyon olyan felénk volt utanna is .... Fog ez meg változni vagy mindig ilyen marad...??2014. júl. 9. 18:28
1/7 anonim válasza:
Fog változni csak azért nem mer ő kezdeményezni mert gondolom te vagy neki az első! :)
2/7 anonim válasza:
De ėrtesz már te is a smároláshoz 15 ėvesen... ajajjjj.
3/7 anonim válasza:
attól, hogy megcsókolsz 1 félénk fiut, és biztatod, attól még nem lesz neki alul több.
4/7 Fényember válasza:
Hát fogd meg te a kezét..nem nagy kunszt :D...én úgy jöttem össze a barátommal hogy smároltunk..utána pár napra rá taliztunk...nem fogta meg a kezem...aztán az úttesten mentünk és elhúzódtam úgy a járdára mellé (mert jött egy kocsi) és a kezébe csúsztattam az én kezem...ennyi volt..azóta már jó ideje együtt vagyunk :)
5/7 anonim válasza:
fog változni hát! :D csak szarik, hogy beég, bénázni fog... te meg tudod, hogy első neki, gondolom nincsenek is elvárásaid, de őt ez nem fogja megnyugtatni :))
6/7 anonim válasza:
Fog. Csak o meg kezdo es ezert fel de majd lesz ez mashogy is!:)
7/7 anonim válasza:
jobb lessz majd az én barátommal is így volt ... 8 hónap után smároltunk neki is meg nkm is az volt az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!