Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az hogy valakinek nincsnen párja és egyedül hal meg?

Hát nekem még nem volt senkim (14 vagyok lehet az én koromban már 'gáz' de most ha nem jött még be senki??Na mindegyy..) de úgy gondolom valamiért hogy MINDENKINEK van egy párja.Egy ember aki tökéletesen hozzá illik és az övé.Ha valaki nem találja meg akkor már igazából kicsit felborult a rend mert
1.az se találja meg
2.mással jön össze aki ugye nem hozzá való és akkor így tovább szóval borult az egész.
De én hiszek benne hogy mindenkinek van egy párja.Persze létezik hogy egyedül hal meg de olyan hogy nincs párja az nem.Csak az hogy nem találta meg vagy esetleg még régebben nem sikerült vele pedig az volt az igazi.
Sokszoor kiröhögtek emiatt hogy ezt gondolom mondták már hogy ugyanmár ez hülyeség,meghogy de aranyos vagyok.-.-
Hát bekpahatják:)
14/L

#12 miért lenne gáz hogy nem volt még senkid? Nekem se, én is 14 vagyok. És rengeteg embert ismerek aki ugyan így van ezzel. Sokkal nagyobb gáz annál amikor valaki 12 évesen összejön egy fiúval csak hogy elmondhassa, neki van valakije.
Szerintem viszont simán lehet hogy valaki egyedül haljon meg. Ha az illető zárkózott, nem ismerkedik, és "válogatós", vagyis ritkán tetszik meg neki valaki. Lehet hogy tényleg lenne párja de mivel nem ismerkedik nem találhatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!