Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen cuki beceneveket mondjak a barátomnak?
Sólyomkakafej ... ahogy unokatesóm mondaná X"DDD
De sztem megsértődne :(
Mi egymás vérét szívjuk csak "cuki becenevekkel" ahol az a cél,hogy minél jobban égessük a másikat :,) akkor viszont repkednek ám az "értelmes" jelzők.
pl.
-Katicabogárkám
-Nádiposzátám
-Erdei nünükém (ez egy kékes-feketés bogár, tudja, hogy nem szeretem a bogarakat) Vagy csak szimplán bogárkámnak szólít.
Aztán zöldségekkel is szoktuk egymást csesztetni.
Ő nem szereti a paradicsomot, ezért mindig megkapja, hogy ő a legkerekebb, legpirosabb, legkisebb koktélparadicsomom.
Cserébe én vagyok a cukorborsóó
De amikor "szerelmesen" szólunk egymáshoz, akkor általában a keresztnevünknek a becézése jön. De nem ilyen " Danika, Istvánka, Béluska" hanem olyasmi, amit egymásnak adtunk, de a keresztnevünkből jön.
Esetleg a szivem, édesem, életem, drágám, amit használhatnál, viszont egy fiúnak nem mindig esik jól ha ilyen becenevekkel bombázod.
Hívd a nevén, vagy a becenevén (csak vigyázz ne legyen túl erőltetett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!