Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen cuki beceneveket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen cuki beceneveket mondjak a barátomnak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 3. 01:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sólyomkakafej ... ahogy unokatesóm mondaná X"DDD

De sztem megsértődne :(

2014. júl. 3. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
én maradok ezeknél drágám, szivem, kicsim, szerelmem, életem :D
2014. júl. 3. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen. Ilyen a szerelem: kisállat nevekkel kezdődik, (nyuszikám, mókuci, stb) és nagy állat nevekkel végződik (vén marha, hájas disznó, stb).
2014. júl. 4. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi egymás vérét szívjuk csak "cuki becenevekkel" ahol az a cél,hogy minél jobban égessük a másikat :,) akkor viszont repkednek ám az "értelmes" jelzők.

pl.

-Katicabogárkám

-Nádiposzátám

-Erdei nünükém (ez egy kékes-feketés bogár, tudja, hogy nem szeretem a bogarakat) Vagy csak szimplán bogárkámnak szólít.

Aztán zöldségekkel is szoktuk egymást csesztetni.

Ő nem szereti a paradicsomot, ezért mindig megkapja, hogy ő a legkerekebb, legpirosabb, legkisebb koktélparadicsomom.

Cserébe én vagyok a cukorborsóó

De amikor "szerelmesen" szólunk egymáshoz, akkor általában a keresztnevünknek a becézése jön. De nem ilyen " Danika, Istvánka, Béluska" hanem olyasmi, amit egymásnak adtunk, de a keresztnevünkből jön.

Esetleg a szivem, édesem, életem, drágám, amit használhatnál, viszont egy fiúnak nem mindig esik jól ha ilyen becenevekkel bombázod.

Hívd a nevén, vagy a becenevén (csak vigyázz ne legyen túl erőltetett)

2014. júl. 5. 16:26
 15/16 1112 ***** válasza:
Egyszer láttam egy fórumot, ott egyetértettek az irkálók,hogy a becenévnek belülről, szívből kell jönnie, mert hogy minek adnál olyat, amit más mondott? Édesem, szívem, stb jók azok:)
2014. júl. 5. 16:32
 16/16 1112 ***** válasza:
*mármint ilyen szinten, de a külön becenévnek meg szívből kell jönnie:)
2014. júl. 5. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!