Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem én vagyok neki a legfontosabb?
Jo, orulok, hogy ennyire kell az olasz. :) Ezt most ironikusan irom, mert elenyeszo szazaleknak gondolom azon munkaltatok szamat az egeszhez merve, akik kulon az olasz nyelvtudasra mennek Magyarorszagon... de megnezhetjuk a profession allashirdeteseket is akar. De azt is ketlem, hogy te halalrakeresed magad az olaszoddal.
Kellenek az idegennyelvek, de azert elnezest, hogy RANGSOROLOK, es as olaszt nem top helyre teszem. De mindegy is, en csak egy "egyszeru szuklatokoru magyar" vagyok :D
Angolul meg nem fog rendesen megtanulni az ilyen "international internship program" kereten belul, mert mindenfele nacioval lesz osszezarva.
Nem hinném, hogy hátránya származik abból bárkinek is, ha megtanul mégegy nyelvet. Az viszont tény, hogy erasmus-szal általában nem azért mennek ki a fiatalok, hogy anyanyelvi szinten megtanulják a helyi nyelvet. Inkább az angol megy a nemzetközi csapatokban és a suliban is, így ritka az, ha valaki a helyi nyelvet is megtanulja. Kivétel ha van már alap nyelvtudása és direkt ilyen szándékokkal megy, mert akkor lehet.
Én mérnökként dolgozom, az angol mellett franciául beszélek és ezért sok cégnél előnnyel indulok. Sokan nem gondolnák, de kell, jelenleg is használom a nyelvet legalább heti 1-szer. Az angolt gyakrabban, ez tény. Az olasszal nem vagyok képben, de amikor állást kerestem, akkor megdöbbentem hány helyre elvárás pl. horvát nyelvtudás, vagy orosz, ami a mai világban tényleg kevés embernek van.
Ha valaki egy nagy cégnél akar elhelyezkedni, akár egy multinál, akár olyannál, ami csak egy magyarországi leányvállalat, akár import-exporttal foglalkozik, tényleg bármilyen "hülye" nyelvet kérhetnek. Az olasz pedig még nem is tartozik a hülye nyelvek közé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!