Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl nagy a korkülönbség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a korkülönbség? Lány:15 fiú:24 nem akarok itt papolni nektek, h jajj de nagyon érett a lány stb, meg, h nagyon szeretik egymást és, h nem csak amolyan, , sexre kellesz" dolog. Engem csak ennyi érdekelne!

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 00:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2#. Miért is ,,szerecsétlen"? (ezt irtad) szeretnél te olyan ,,szerecsétlen" lenni mint ő...
2014. jún. 30. 00:57
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
nálunk kerek 10 év a különbség
2014. jún. 30. 01:34
 13/19 A kérdező kommentje:
12#. Hány évesek vagytok? :)
2014. jún. 30. 08:34
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Hatalmas lúzer lehet a csávó, ha nem talál magának nőt a kortársai között. Valószínűleg ronda vagy más hasonló hibája van, csak te nem veszed észre mert elkábít a korkülönbség.
2014. jún. 30. 09:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy te a 15 éves kislány vagy, nem pedig a felnőtt pasi, ha nem értetted, mire akartam utalni az egyetemmel. Hogy MEKKORA különbség van egy friss gimis és egy egyetemet végzett között, aki már dolgozni kezd. (Bár BTK-s diplomával ez nem fenyeget senkit:D:D:D)

A srác tényleg nagyon szánalmas, hogy csak a kicsiket tudja elcsábítani. Egy értelmes férfi félrenéz, ha lát egy csinos 15 évest, mert elszégyelli magát, hogy mennyire tetszik neki. Nem pedig "na, járjunk, tökjó lesz".

2014. jún. 30. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: BTK-s diplomával az utóbbi 10 évben nem ment nettó fél millió alá a fizetésem... Idióta.
2014. jún. 30. 10:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem ronda :') de jol van... Miért kábítana el a korkülönbség? Egyébként rendesen kérdeztem szóval örülnék ha nem ócsárolnátok itt senkit! Meg köszönném ;) otthon verd a nyálad anyukának
2014. jún. 30. 11:51
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

utolsóelőtti: csak szarkasztikusan mondtam, én is csak közgazdász vagyok (társadalomtudományi diploma):) ne kapd fel a vizet:D

kérdező, szóval te vagy a 15 éves kislány, úgyhogy nem értesz meg minket. Mi ismerjük a felnőtteket, és tudjuk, hogy a barátoddal baj van. De te nem érted, mert fiatal vagy, és tényleg vannak dolgokat, amiket nem érthetsz meg, mert nincs tapasztalatod, ez nem baj.

2014. jún. 30. 13:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem a barátom, nem járunk... Csak ha még is összejönnénk (ennek 80% az esélye)
2014. jún. 30. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!