Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy adjam a barátom tudtára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LiNorina kérdése:

Hogy adjam a barátom tudtára, hogy szeretném, ha többet foglalkozna velem?

Figyelt kérdés
Talán az az oka, hogy csak pár napja vagyunk együtt, de úgy érzem nem figyel rám eléggé. Jól esne akár egy szép álmokat üzi stb, mert például ma csak kétszer beszéltünk telefonon, mert nem sűrűn megy fel facebookra, ahol ugye többet tudnánk beszélni. Igazából ő ilyen, nehezen mutatja ki az érzéseit, kissé "távolságtartó" vagy nem is tudom mi erre a jó szó, én viszont bújós vagyok és sok törődést igénylek. Szóval tudnátok tanácsot adni, hogy hogy kéne rávezetnem erre? Vagy ez csak azért lehet így, mert még nagyon az elején vagyunk? Személyesen más persze, de mivel nem egy városban lakunk, így nem tudunk mindennap találkozni, ráadásul most megyek nyaralni is, aztán ő...:/

2014. jún. 29. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
"Kedvesem, szeretném, ha többet foglalkoznál velem"
2014. jún. 29. 23:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, persze, csak az a baj, hogy így néhány nap után még kicsit nehéz lenne ilyen konkrétan megmondani
2014. jún. 29. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rossz hírem! Az emberek úgy általában nem gondolat olvasók, a pasik meg aztán különösen nem veszik a "kis utalásokat". Ha valami bajod van, mondjad. Ha valamit szeretnél, mondjad. Nekem ez a kommunikáció dolog eddig nagyon bejött!

"Szia! Jó lenne, ha kicsit többet tudnánk beszélni, hiszen most a kapcsolatunk elején kell jól megalapozni a továbbiakat." Vagy valami hasonló. És ez így is van, ha valami miatt nem illetek össze, az jobb, ha minél hamarabb kiderül.

2014. jún. 29. 23:43
 4/4 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki kedvesen. Én pasi létemre biztos nem akadnék ki rajta, sőt, ha igazán fontos lenne az a személy aki ezt mondja, mindent megtennék érte.
2014. jún. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!