Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakuló kapcsolat kozepén azt mondja, hogy barátok vagyunk?
Figyelt kérdés
Mar masfel honapja randizgatunk, egyutt vagyunk egesz nap. Olelkezunk, karonfogva megyunk, kettesbe huzodunk, 2 cm rol beszelgetunk stb. Es az egyik nap szoba jott, hogy szeretnek e tobbet a kapcsolattol meg hasonlok, es o olyat mondott, hogy en egy nagyon jo baratja vagyok neki... Most ez mit jelentsen? Azt, hogy ameddig nem csokolom meg addig egy barat vagyok, vagy pedig, hogy en soha sem leszek tobb mint egy barat. ?2014. jún. 28. 00:48
11/14 A kérdező kommentje:
az lehet, ha nagyon olyan lennék, tuti hogy bele ment volna dolgokba. csak szarok az ilyenektol, mert meg szuz vagyok..
2014. jún. 28. 02:21
12/14 A kérdező kommentje:
idézem mit irt:
You re nothing "more" for me than a very good friend
igy idezo jelben, ez nemtudom mit jelenthet, talan azt, hogy semmi keppen sem kevesebb.. vagy nemtudom
2014. jún. 28. 10:55
13/14 anonim válasza:
Hát akkor apám csak húzza a fejed, úgy kihasznál mint a sz@rt:DD imponál neki, hogy bejön neked, de ebből sose lesz dugás arra készülj.
14/14 A kérdező kommentje:
mivel használna ki? egesz nap egy gyonyoru csajjal vagyok akit olelgetek, es kepes az egesz napjat velem tolteni. Oromot okoz ha vele vagyok, es ugyanakkor nagyon jo varat is. Nekem o nem kerult semmi penzembe.. nem vasarolgatok neki..
2014. jún. 28. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!