Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmet vallani vagy egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallani vagy egyből lekapni?

Figyelt kérdés

Ezt a kerdest igy altalanossagban teszem fel es egy konkret esetet is leirnek amiben most vagyok.

A kerdes az az, hogy hogyan jojjunk ossze egy lannyal, mi az ami sikeresebb? ha bevalljuk neki, hogy szerelmesek vagyunk bele, vagy egyszerubb ha csak megcsokoljuk hirtelen?

Van egy lany akivel mar vagy masfel honapja megy a macska eger jatek, de olyan formaban, hogy van, hogy elsetal melettem, es masnap o hiv el randira, de van hogy en kezdem el lerazni. az is elofordul, hogy visszautasit egy randit, de utana masnap egesz nap egyutt vagyunk olelkezunk stb..

Ezt betudom annak, hogy 16 eves es gyerekes a viselkedese, amibe igaz, hogy en is belementem, de ha nem csinalom papucs lesz belolem..

Mostmar egyre inkabb kozelebb kerulunk ahhoz, hogy mostmar varjuk, hogy valami tortenjen. Mi lenne a jobb megoldas? ha irok neki egy szep levelet, hogy mar unom a macska eger jatekot, es en tobb szeretnek lenni mint egy barat..

vagy pedig csak kapjam le egy alkalommal.

Szamomra eleg nehez lekapni, mert mindig beszel, ha meg nem akkor meg nem a szemembe nez :D viszont van egy olyan erzesem, hogy mar nagyon varja.. mit tennetek?

2014. jún. 26. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Te írtad, hogy gyerekes a viselkedése. Sokra nem mész ha szerelme vallasz. Hívd el vhová és kapd le, ne tökölj. 24/F
2014. jún. 26. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak csókold meg :)
2014. jún. 26. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:
a hetvegere elutazik , ezert meg holnap szeretnem lekapni, hogy addig se gondolkozzon :) Az egy baj az, hogy a holnapi helyszin max az iskola.. ott nemtudom mennyire tud osszejonni.. esetleg ha kettesben vagyunk valahol, vagy nincsenek nagyon korulottunk emberk.. nemtudom..
2014. jún. 26. 14:17
 4/5 A kérdező kommentje:

raadasul tok ciki, mert meg nem is csokoloztam, de neki mar volt pasija elottem, es o mar nem is szuz..

Az en viselkedesmrol ez egyaltalan, nem jon le, hogy meg nem voltam novel.. o ezt ugy veszi le mintha csak egy nehezen megkaphato pasi nellek.. kozben csak szarok :D

2014. jún. 26. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok, a sulinál csak ha kettesben lesztek :) nem számít hogy még nem csókolóztál, nem olyan nagy dolog csak csináld . Örülni fog :)
2014. jún. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!