Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy szemétség lenne tőlem?
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve párkapcsolatban élek, nagyon régóta bele voltam esve a fiúba, de 1,5 év dumálás meg miegymás után jöttünk össze. Úgy érzem ő az igazi, vele képzelem el a jövőmet, nagyon szeretem! És egyben nagyon félek, hogy mi lesz ha egyszer szakítani akar majd. Arra gondoltam, hogy ezt elkerüljem, hogy amég ilyen jól megvagyunk "véletlenül" teherbe esek tőle, nem szedem tovább a fogamzásgátlókat, és akkor lesz egy babánk. Szerintetek csináljam vagy ne? Azt szeretném ha örökké az enyém lenne, nem tudnék nélküle élni! 20lány.2014. jún. 24. 13:54
11/12 anonim válasza:
"LOL". Én otthagynálak ezek után egyből, gyerek ide-gyerek oda. De azért a gyerekkel foglalkoznék, csak a Te fejedre sz#rnék.
12/12 anonim válasza:
Gondold magad a pasid helyébe te hülye liba...Meg ha esetleg kiderülne,hogy a gyógyszert direkt nem vetted be,és megtudná,repülnél gyerekestől,és onnantól már ciki a pasitéma,mert gyerekes anyukával hol jönne össze egy huszonéves???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!