Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 14 evesen lehet egy oszinte,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 evesen lehet egy oszinte, igaz kapcsolat? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
en 14 eves fiu vagyok es baratnom 12 eves ..mi szeressuk egymast ,es mar kb 2014 marciusatol jarunk...volt mar puszi,oleles,csok de semmi tobb...mi eleg oszintenek,komoly es igaz kapcsolatnak tartsuk de a tobbiek szerint ez meg csak gyerek szerelem es nem is szeressuk egymast(masok szerint) ..szerintetek lehet egy 14 es egy 12 kozott egy komoly igaz kapcsolat ???elore is koszi a valaszokat

2014. jún. 21. 12:11
 1/3 gabriell88 ***** válasza:
Komoly lehet, igaz is,de sajnos ritka.Az első szerelem mindig felejthetetlen.Nekem 3 évig tatott :) Viszont tény, hogy felnőtt fejjel másként éled meg a szerelmet, mint ennyire fiatalon :)
2014. jún. 21. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem komoly kapcsolat lehet,de határokkal...ha lehet ne fektesd meg,mert csak 12,de ha jól kijöttök,akk maradjatok együtt,de csóknál több ne legyen:D
2014. jún. 21. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet de ésszel. nem tudom hogy milyen a lány de a szex nem minden esetbe jó ötlet. én 14 évesen veszítettem el a szüzességem egy 12 évessel. Jó volt meg minden de nem biztos hogy mindenkinél bejön. 3 hónapig jártunk. És 1 hónap végén megvolt a csaj. Útánna amikor csak lehetőségünk volt dugtunk. És ami a vicces hogy a végére már óvszere se volt pénzem. De szép is volt. 15/f
2014. jún. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!