Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok mi tévő legyek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok mi tévő legyek! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja beszélgetek egy lánnyal a suliból egyre jobban megkedveltük egymást. Mikor kérdezte hogy ki tetszik nekem mondtam hogy ő. Mondta hogy cuki meg minden és hogy baráttal nem jön össze már soha többet. Megértettem szóval csak barátok maradtunk. Általában minden hova együtt megyünk :D Szóval elkísérjük egymást orvoshoz meg fodrászhoz meg mindenhova. Most a barátnőivel voltak kint és kihívtak engem is. A barátai gyorsan leléptek így kettesben maradtunk. A szülei nem a legjobb emberek elváltak de szegénnyel egyáltalán nem foglalkoznak és az apja egy bunkó **** aki kezet emel rá indok nélkül meg ilyenek. Na most hajnali 1-ig kint voltunk beszélgetni a faluban. És mikor szét váltak útjaink hosszan megölelt. Most akkor elkezdett többet érezni vagy csak szimplán már megbízik bennem? Mert nagyon kevés emberben bízik meg és bennem egyre jobban azt mondta. Ez így még egyszerű is lenne de viszont van egy lány akivel megismerkedtem nem rég és nagyon össze illünk és randit is akarunk majd. És ha az a lány akivel már találkozgattam többet akar? Mert ő azért még mindig rohadtul tetszik. Sőt már inkább bele szerettem mint hogy tetszik. Köszönöm annak aki végigolvasta ezt a kis regényt!

2014. jún. 20. 02:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Várj egy kicsit a szerelmedre. Szerintem kezdenek feltámadni az érzései. Ne ijeszd meg! Csak így tovább szép lassan! :)
2014. jún. 20. 02:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, így alakul ki egy kapcsolat.

3-4 hónap alatt.

2014. jún. 20. 05:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ( KICSIT) kipuhatolni, hogy te mit jelentesz az ő számára, de szerintem se érdemes otthagynod egy másik lány miatt csak azért mert neki lassabban megy a dolog( mármint, hogy kimutassa az érzelmeit)
2014. jún. 20. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam kint ismerősökkel és ők korán elmentek aztán mi maradtunk ketten. Hajnali kettőig beszélgettünk kávéztunk meg ilyenek. Sétáltunk olyan dolgokat mondott amiket senkinek se mondott. Mikor oda néztem láttam hogy végig a szemem nézte meg folyton mosolygott. Jó annyira hülye nem vagyok hogy ne tudjam hogy ez mit jelent :D És az előtt mielőtt elváltak útjaink megölelt nem túl hosszan pár másodperc volt. Mint ha nekem ugrott volna egy picit. Szerintem is maradok nála mert nagyon vonzó lány számomra bár egy picit a családi háttere szegénynek rossz :(
2014. jún. 20. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A családi hátteréről nem tehet. Maradj vele.
2014. jún. 21. 06:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem tehet! Az elején mikor még csak úgy mond ismerősök voltunk mondta hogy rossza családja én meg mindig mondtam hogy bármikor jöhet hozzám meg szóljon és beszélek bármelyik szülőjével hogy picit vegyen vissza.
2014. jún. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!