Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ment már rá barátság a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ment már rá barátság a kapcsolatotokra?

Figyelt kérdés

Barátok voltatok, összejöttetek, szakítottatok, és barátságnak is vége lett. Volt ilyen ?

Ha sikerült, hogy oldottátok meg?

Kicsit fura, hogy ha ember napi szinten van valakivel barát, aztán már napi szinten kerülik egymást.

2014. jún. 19. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismerõs :S

Pláne az a legfurább h minden apróságát ismerem, mégis teljesen eltávolodtunk...

F

2014. jún. 19. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, nekem eddig csak olyan volt, hogy amikor én először férjhez mentem a barátnői társaságunkból, a csajok nem törődtek velem többet, és nem hívtak találkozni. Mindezt 11 év után. Ja és az esküvőre sem jöttek el persze....a legszarabb kifogásokkal mondták vissza a részvételt. Ezek nem barátok.

Ha ne adj isten a férjemmel szétmennénk, bár nem áll szándékunkban, gondolom a barátaival sem tarthatnám többet a kapcsolatot. Mert amúgy az egyik lánnyal elég jóban vagyunk:)

2014. jún. 20. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Együtt vagyok/voltam egy férfival.

Mielőtt összejöttünk, nagyon jó barátok voltunk. Most eléggé úgy érzem, h elrontottuk a kapcsolatot (mármint megcsalt). Mostanában úgy érzem, h a szerelmen túl egy jó barátot is elveszítettem..., de ha vége, nem fogok vele többet barátkozni, mivel megalázott.

Amikor összejöttünk szinte minden barátom ellenezte, mert ismerték, így fokozatosan elfordultak. Mára már nincs senki, és a családom sem fogad szívesen.

A harmadik bukás meg az, h a barátom által megismertem embereket, akikhez közel kerültem, de nyilvánvaló, h őket is elveszítettem.

Most ez nem jó helyzet.

Szerintem szakítás után időre van szükség, és ha lecsillapodnak a kedélyek, inteligens emberek között működhet a barátság

2014. jún. 21. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!