Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve nincs barátom. Velem van a hiba?
Drága igazmondó!
4. vagyok.
Nem. :) Volt, aki többet akart tőlem, bármilyen furcsa is, csak én nem. Féltem elköteleződni, de nem így indult. De ennek semmi köze ahhoz, hogy hogyan nézek ki, meg nem is úgy viselkedtem, de végül nem ment több.
Ha arra akarsz kilyukadni, nem vagyok csúnya, sőt (állítólag, én akkor se hiszem el, ha dicsérnek, akkor se, ha nő, meg nem akarom bizonygatni sem.) Ribis se vagyok, mint sok lány, inkább természetes.
És pont ilyen tapasztalatokkal a hátam mögött nagyon jól kiismerem a pasikat már, nagyon jól műküdik a szűrőm, és már az elején látom, ki mennyire érdemes, kire lehet alapozni. Meg mást is látok ennek hála.
Ez nem érdemlés kérdése, nem csak hülyék voltak.
Azt el tudod magyarázni, miért fröcsögsz és esel nekem, mikor semmit nem tudsz rólam és az egészről? Miért akarsz belémrúgni? Nekem nem fáj, mert nem tudom magamra venni, de neked milyen problémád van, hogy ezt ennyire kellett??
Nem félek a szép lányoktól. Általában inkább csak van valamilyen taszító tulajdonságuk, amitől inkább jobbnak tartom, ha továbbállok.
A hiba benned lehet, igen.
A megnyilvánulásod után úgy gondolom, hogy a hiba a te készülékedben van.
Miért szakítottál az előző barátoddal, mennyi idősen, mennyit voltatok együtt?
Hm. Kíváncsi volnék Rád én is :)
Egyébként azért félnek a rendes srácok egy szép lánytól, mert az a tapasztalat, hogy a szép lányok előszeretettel csinálnak hülyét azokból a fiúkból, akiknek komoly szándékaik vannak.
Ne vedd magadra, elképzelhető hogy te nem ilyen vagy, és nem is akarok feltétlenül általánosítani, de sajnos van már negatív tapasztalatom, nem is egy.
Nem feltétlenül Veled van baj, borzasztó nehéz ma olyan társat találni, akivel tényleg lehet tervezni.
Ne várj arra, hogy egy cuki fiu az oldebe poztyanjon, mert nem fog.Igeen az a "hagyomany" hogy a fiuknak kell kezdemenyezni,de ok ugyan ugy felnek az elutasitastol mint a lanyok. Legyel kicsit nyomulosabb, mutasd meg a kiszemeltednek(ha van), hogy bejon neked, ha megerti a jeleket, elobb-utobb lepni fog. Ha szep vagy, akkor nem veled van a baj, talan azzal, hogy felenk vagy. Legyel magabiztos, es hatarozott es talalni fogsz egy kedves fiut magadnak.
Es a fiuk agyaban a kapcsolat szo a rendszeres szexualis kapcsolatot is jelenti, nincs ezzel baj, ok igy vannak kitalalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!