Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de túl fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de túl fontos nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy volt osztálytársamról van szó. 10 éve nagyon jó barátok vagyunk. Napi szinten beszélünk, találkozgatunk, megbeszéljük egymással az életünkben történteket és természetesen a párkapcsolatokkal kapcsolatos dolgokat is. Mindig hozzá fordulok hogyha valami nagy pofont kapok az élettől és nem bírok talpra állni. Ez természetesen kölcsönös. Egyszóval nagyon fontos számomra. De rá kellett ébrednem hogy ez már nem csupán barátság a részemről. Szerelmes vagyok belé, és nem szeretnék egy ilyen makulátlan 10 éves kapcsolatot egy ilyennel felrúgni. De már nem bírom tovább. Meg őrülök érte. Mit tegyek ?

17/F

2014. jún. 18. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Mond el neki ezeket, amiket leirtál, és akkor vagy ő is hasonlóan érez, vagy megbeszéli veled mint régi barátjával, hogy maradjatok barátok.. más az égvilágon nem fog történni. Ha barátok maradtok megnyugszol és továbbléphetsz, keresel magadnak olyan lányt akivel járni tudsz.
2014. jún. 18. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!