Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 4 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel, de szakítani szeretnék (? )
Az elején úgy éreztem örökké fog tartani, de mára már rájöttem, hogy vége kell legyen. Szeretném szabadon csajozva élni az életem és nem csak egyhez ragaszkodni. Az a "baj" , hogy szeretem, de nem szeretném hogy örökké tartson, ezért egyszer úgy is vége lesz.
A családjainkat is bemutattuk már egymásnak, és a barátainkat is, ha én szakítanék vele akkor sok ember nem nézne rám jó szemmel, ezt nem szeretném és azt sem, hogy a barátnőm haragudjon :'( ! KÉRLEK SEGíTSETEK !
Ami tény, h az ember 16 évesen tombolja ki magát, ez nem a komoly kapcsolatok korszaka.
Szerintem ebben a korban a szerelmek jönnek mennek, és ha valakinek komoly kapcsolata van,jószerivel nem az lesz a gyerekei apja/anyja. Most kell tanulnod a szerelmet.
Lehet, h aranyos a csajszi, szerintem, ha vége is lesz, akkor fiatalok vagytok az örök haraghoz, és pár hónap mosolyszünet után még fogtok normálisan beszélni....
Ja a másik meg, h ne fojtsd el magadban az igényeidet, és az érzéseidet. Ez a te életed.
Köszi mindenkinek, főleg az utolsónak :)
Igazából 14 éves vagyok ő pedig 15, csak így legalább komolyan vettétek a kérdést (mert az is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!