Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Barátnőm 2 hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Barátnőm 2 hete meg csalt, smárolt egyik sráccal pont ma mondta el, de én attól félek h újra meg teszi, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 02:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, vagy bízz meg benne. De ne félj tőle, meg ne féltékenykedj minden hülyeségen majd, mert az idegesítő.
2014. jún. 16. 02:59
 2/10 A kérdező kommentje:
De én azért félek mert a sráccal sokat van együtt (de nem kettesben)és hát kicsit szarul esik h sokat vannak együtt
2014. jún. 16. 03:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, vagy gondolkozz el mi lehetett az oka és annak alapján próbálj változtatni, ha tudsz.
2014. jún. 16. 03:28
 4/10 A kérdező kommentje:
mert hát végül is nekem nem ő volt az első... de az első volt aki meg tudott tanítani szeretni, és most h nem olyan sokat tudunk együtt lenni mert mostanábba sok a dolgom, ráadásul a telefonomat is el hagytam.... és nem sokat beszélünk, de személyesen meg tök happy minden, mintha misem tőrtént volna
2014. jún. 16. 03:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy az esetek többségében nem maga a megcsalás a baj, hanem az azt kiváltó elözmények. Mindenképpen beszéljetek erről! Derítsétek ki együtt, hogy mi vezetett idáig. Nagyon fontos, hogy ne vádaskodjatok, ne vágjatok egymás felé meggondolatlan szavakat. Valószínűleg mind a ketten hibáztatok. Írtad, hogy kevesebbet találkoztok, mint korábban, és kevesebbet is tudtok beszélgetni. Talán emiatt elbizonytalanodott, hogy szereted- e még. Talán csak magának akarta bizonyítani, hogy ő még mindig vonzó és ha neked nem kell, másnak majd igen. Ez persze nem azt jelenti, hogy helyes, amit tett. És az sem helyes, hogy úgy csinál, mintha minden rendben lenne, miközben semmi sincs rendben. Persze így ismeretlenül nem fogom tudni kitalálni, hogy hol rontottátok el, a fenti gondolatmenet csak egy lehetőség. Nektek kell rájönni, mi a baj, vagy mik a bajok. Ki tudja, mióta vannak szőnyeg alá söpört sérelmeitek. Ha megvan, mi a baj, akkor el lehet kezdeni gondolkodni a megoldáson. És akkor át lehet gondolni, hogy érdemes időt és energiát feccölni a kapcsolatba, és helyrehozni, vagy jobb szakítani.
2014. jún. 16. 06:54
 6/10 anonim ***** válasza:
dobd
2014. jún. 16. 07:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Valamelyik nap pont volt egy ilyen kérdés, azt tanácsoltuk neki, hogy mondja el a barátjának (lehet h neked), jó tudni, hogy nem csak a levegőbe válaszolgatunk itt, hanem van, aki meg is fogadja. :D

Hát gondold el, hogy neked mennyire fér ez bele. Bár azt szokás mondani, hogy aki egyszer megtette, másszor is meg fogja tenni... És lehet hogy akkor már nem csak csók lesz.

Kérdés, hogy mennyire akarta ő ezt, meg mennyire bánta meg a szíve mélyén. Mert más az, hogy az ember mondogatja, hogy "jaj nem jelent semmit, téged szeretlek" blabla, miközben magának is hazudik, mert nem érzi már jól magát a kapcsolatototokban, csak még ő sem jött rá erre így.

Ha ez van, akkor előbb-utóbb, lehet h más miatt vagy emiatt, de úgyis szétválnak útjaitok. Ha neked ez a csók is elég hozzá, hogy ezt végiggondold és ez a helyzet, amit leírtam/ez várható, akkor jobb, ha nem húzzátok egymás idejét, és szakítasz vele.

2014. jún. 16. 07:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elhagynám. Aki egyszer megteszi , az többször is meg fogja sajnos... Szerintem az ember ilyen téren nagyon ritka, ha változik...
2014. jún. 16. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, úgy látszik, mást szeret, illetve, hogy téged nem, az biztos.
2014. jún. 17. 11:29
 10/10 anonim válasza:
Nem mondom h hagyd ott holott ez lenne a reális, de a szív nem mindig reális. Az biztos ha vele maradsz soha nem leszel nyugodtan! Mindenekelőtt jól kikellene beszélnetek ezt a dolgot együtt.
2015. febr. 17. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!