Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kapcsolat úgy, hogy a lány 210 kilométerre lakik a fiútól?
Figyelt kérdés
Bár egy vasútvonalon laknak, tehát kb 2,5 óra alatt elérhetőek egymás számára2014. jún. 15. 22:31
11/20 anonim válasza:
2es vagyok : Igen ! Működhet , havi 2x simán . Nekem a volt barátom 30km re lakik és volt h 3hétig nem láttam..bár ő egy kamugép . De ha tényleg szeret a párod akkor igen !
12/20 anonim válasza:
Utolsó: 30 km az semmi. A haverom jár be 40 km-ről minden áldott nap a suliba. Meg vissza.
13/20 anonim válasza:
Sok mindentől függ, például hogy hány évesek vagytok, vagy hogy van-e lehetőségetek közelebb költözni egymáshoz belátható időn belül.
14/20 A kérdező kommentje:
16 és 22
2014. jún. 15. 23:13
15/20 anonim válasza:
Nem. Mert a csajnak jöhet egy kan, aki közel van, és úgy megtömi, mint te 210 km-ről soha.
Szerintem lépjetek tovább.
16/20 A kérdező kommentje:
aha próbálja meg... amúgy a csaj egyáltalán nem olyan
2014. jún. 15. 23:26
17/20 anonim válasza:
Ja, én is ezt hittem. Az első paraszt hülye gyerek letapogatta egy buliban, pedig még együtt voltunk, vagy mi. Csak egy kis alkohol kellett, meg az, hogy a csávó akivel elvileg együtt volt, nem volt ott vele csak rohadt ritkán.
18/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy a lány túl fiatal. Még legalább 2 évig suliba jár, de gondolom továbbtanul majd. Ezt a 2 évet kéne kibírnotok még ebben a felállásban valahogy.
Utána ha továbbtanul, akkor te abban a városban keresel munkát, és albérlet. Esetleg abban a városba megy tanulni, ahol te laksz, és ha ő kollégiumba megy, akkor is tudtok talizni többet, esetleg albérlet, vagy nálatok laktok majd.
Vagy ha marad ott ahol most lakik, akkor te költözöl oda és keresel ott vmi melót.
19/20 A kérdező kommentje:
szerintem teljesen ideális a korkülönbség köztünk :) de most nem is ez a kérdés. Tudom am milyenek a "mai lányok" de ő kb az a különleges 1% aki egészen más, nagyon normális és hűséges
2014. jún. 16. 00:36
20/20 anonim válasza:
A kapcsolat bizonyos fázisaiban igen. Szerénynek nem mondható véleményem szerint azonban lakva ismeri meg egymást a két fél, tehát hosszú távon csak együttélésben érdemes gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!