Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy kapcsolat úgy, hogy a lány 210 kilométerre lakik a fiútól?

Figyelt kérdés
Bár egy vasútvonalon laknak, tehát kb 2,5 óra alatt elérhetőek egymás számára

2014. jún. 15. 22:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2es vagyok : Igen ! Működhet , havi 2x simán . Nekem a volt barátom 30km re lakik és volt h 3hétig nem láttam..bár ő egy kamugép . De ha tényleg szeret a párod akkor igen !
2014. jún. 15. 22:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: 30 km az semmi. A haverom jár be 40 km-ről minden áldott nap a suliba. Meg vissza.
2014. jún. 15. 22:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ, például hogy hány évesek vagytok, vagy hogy van-e lehetőségetek közelebb költözni egymáshoz belátható időn belül.
2014. jún. 15. 23:12
 14/20 A kérdező kommentje:
16 és 22
2014. jún. 15. 23:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem. Mert a csajnak jöhet egy kan, aki közel van, és úgy megtömi, mint te 210 km-ről soha.

Szerintem lépjetek tovább.

2014. jún. 15. 23:25
 16/20 A kérdező kommentje:
aha próbálja meg... amúgy a csaj egyáltalán nem olyan
2014. jún. 15. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja, én is ezt hittem. Az első paraszt hülye gyerek letapogatta egy buliban, pedig még együtt voltunk, vagy mi. Csak egy kis alkohol kellett, meg az, hogy a csávó akivel elvileg együtt volt, nem volt ott vele csak rohadt ritkán.
2014. jún. 15. 23:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a lány túl fiatal. Még legalább 2 évig suliba jár, de gondolom továbbtanul majd. Ezt a 2 évet kéne kibírnotok még ebben a felállásban valahogy.

Utána ha továbbtanul, akkor te abban a városban keresel munkát, és albérlet. Esetleg abban a városba megy tanulni, ahol te laksz, és ha ő kollégiumba megy, akkor is tudtok talizni többet, esetleg albérlet, vagy nálatok laktok majd.

Vagy ha marad ott ahol most lakik, akkor te költözöl oda és keresel ott vmi melót.

2014. jún. 15. 23:56
 19/20 A kérdező kommentje:
szerintem teljesen ideális a korkülönbség köztünk :) de most nem is ez a kérdés. Tudom am milyenek a "mai lányok" de ő kb az a különleges 1% aki egészen más, nagyon normális és hűséges
2014. jún. 16. 00:36
 20/20 anonim válasza:
A kapcsolat bizonyos fázisaiban igen. Szerénynek nem mondható véleményem szerint azonban lakva ismeri meg egymást a két fél, tehát hosszú távon csak együttélésben érdemes gondolkodni.
2014. jún. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!