Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "szerelem", szeretet lenne?
Van egy lány. Tavaly találkoztunk. Az volt az egyetlen személyes találkozó de már akkor megfogott. Azóta neten beszélgetünk. Skype ilyesmi. És voltak kihagyások stb. de...
Nem tudom kiverni a fejemből. Egyik első gondolatom ébredés után és egyik utolsó elalvás előtt. Ha hallom a hangját boldog vagyok. Ha megígéri beszélünk majd vmiért mégsem akkor olyan mintha egy sötét verembe zuhantam volna.
Ha meglátom, hogy feljön skype agy facebook mindig kihagy egy ütemet a szívem, gyomra görcsbe ugrik és alig várom hogy ráírjak, válaszoljon, beszéljünk.
Ha kér valamit ugrok mint egy kutyus, hogy "vele lehessek". Szeretném ha itt lenne, átölelhetném, hozzám bújna.
De... úgy érzem nem ismerem annyira, hogy azt mondhassam szeretem. Bár... más szóval meg nem tudnám a dolgot jellemezni.
24/F

Kérdés,vagy nem kérdés.Ne legyél papucs.
Szerintem elég gáz,ha egy férfi minden csettintésért ugrik egy csajnak.Meg a leírásból nekem az jön le,hogy a lány örül neki,hogy te írsz rá meg megtennél neki mindent.
Viszont a kérdésedre válasz:
A szerelem egy idő után átmegy szeretetbe,mivel örök szerelem nincs,illetve van pár ember,aki azt állítja,hogy van,de azok hazudnak.Bizonyított tény,hogy kb 2-3 év után a nagy szerelem elmúlik és átalakul szeretetté.Ettől függetlenül mondjuk sokan együtt maradnak. (Megszokásból.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!