Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Nektek ez tettszene?
Figyelt kérdés
Baratnom kedden jon haza kulfoldrol es arra gondoltam, hogy meglepem ot. Mivel o ugy tudja, hogy munkaba kellene lennem nem fog erre gondolni, hogy en meglephetem es en kimegyek az allomasra egy szep csokor viraggal es ott fogom varni es hazahozom autoval. Lanyok szerintetek ez tettszene neki? Vagy mit csinaljak masT?2014. jún. 14. 12:59
1/2 anonim 

válasza:

Szar lesz mikor leszall es a szeretoje nyakaba ugrik aztan eszreveszi, hogy te is ott vagy. Amugy ha nincs ilyen helyzet, akkor biztos nagyon fog orulni neked na meg a viragnak is :D
2/2 anonim 

válasza:

Menjél és vigyél virágot.. Én nagyon orulnék neki.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!