Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha még mindig szeretem?
Figyelt kérdés
Egy álom után mindig az exemre tudok gondolni és rájöttem hogy még mindig szeretem annak ellenére hogy én szakítottam vele. Mit csináljak talán elmondjam neki, hogy mit érzek de attól félek hogy nem ez már nem kölcsönös.2014. jún. 13. 20:15
1/5 anonim 

válasza:

Ezek csak az emlékek...
Hagyd, ha már voltál kedves szakítani vele.
2/5 anonim 

válasza:

Mondd el neki,hátha ő is így érez,és akkor boldogan élhettek.Ha most nem mondod el neki örökké bánni fogod,mert lehet hogy ő az igazi,de csak most jöttél rá.
Hajrá :)
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem mondd el neki , veszíteni valód nincs :)
4/5 anonim 

válasza:

az elő válaszoló eléggé meg lehet bántva hogy ilyet írt.
Sosem késő újra kezdeni valakivel,én a szerelemnek drukkolok,mondd el neki :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. jún. 15. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!