Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen szituáció a barátom szüleivel. Mit tegyek? Többi lent.
Baratommal mar 4 honapja egyutt vagyunl. En szuz vagyok, baratom nem, szeretne lefekudni velem, de en meg nem engedem (kisebb pettingek vannak inkabb). Szoval. A baratomnak eleg nyilt kapcsolata van a szuleivel. Multkor eppen az anyukajaval beszelgettunk, paromnak volt egy beszolasa (meleg volt, izzadt.) amire az anyukaja ravagta, hogy o izzad es nem a kover emberek. Ekkor megszolalt: 'hat en dolgoztam..' es ramkacsintott. En pedig zavaromban ossze-vissza habogtam, gondolhatja mindenki, hogy milyen kellemetlen volt.
Kovetkezo szituacio, hogy az apukajaval mentek dolgozni, a boltban akcios volt az ovszer es az apukajaval megvetette. Az anyukaja pedig eleg rendesen piszkalt minket erte, meg mondta, hogy szoljunk es hozza az ovszert.. alig mertem odamenni az anyukajahoz koszonni. nagyon kellemetlen, reszemrol. baratom kinevet, de szerintem ez maganugy. a masik pedig, hogy szuz vagyok, nem fekudtem meg le a parommal.. ezutan ezt nem mosom le magamrol a baratom szulei elott. ti mit gondoltok errol? hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?
Jaj te! El sem tudod kepzelni, de nalunk ez pont fordítva van. 13 honapja vagyunk együtt s elveznenk az eletet, de nem lehet mert valaki mindig van otthon meg ijenek...
Szo sem esik arrol h szex, vagy ha igen akk megmondjak h majd erettsegi, vagy eskuvo utan.
vannak ilyen szulok is!!!(szornyu)
Sztem siman beszelj a baratoddal, hogy ne jarjon mindig az eszen a szex es ezt mondja meg a szuleinek is h nem aktualis.
Sztem ha sikerul a hegyibeszed, minden rendben lesz. Hajrá
A bunkó válaszolóknak üzenném, hogy még mindig együtt vagyunk, és a swag, yolo, pawa, izomagy, érzelemmentes kiskamasz megérett időközben. Marciusban 3 éve. Köszönjük a bunkó megjegyzéseket!:)
A normális válaszolóknak boldogsággal teli napokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!