Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemnek mi számít igazán? Ez annak minősül?
Tudom, elméletileg érezni kellene, h mikor szerelmes az ember, bár ezt elég nehéz befolyásolni, de még se vagyok benne biztos, h szerelemnek minősül az amit érzek egy lány iránt.
Nem kötődtem sose az emberekhez, pár barát és ennyi és egyszer egy barátnő, de most valahogy más, megismerkedtem egy lánnyal, aki törődött velem és mintha újra boldognak éreztem volna magam, amikor vele voltam, nem jártunk és nem is kavartunk csak beszélgettünk, sétáltunk, fagyiztunk és feküdtünk az ágyában, de nehezen kezdeményezek és eleinte barátként tekintettem rá, de még is megkedveltem. úgy érzem, h hiányzik, ha nincs velem, de lehet h csak az az érzés hiányzik, amit érzek akk amikor velem van... elég jóba vagyunk és most ha többet akarnék, akk vagy jönne a mennyország vagy a pokol és semmi nem lenne?! teli vagyok kétségekkel és bizonytalansággal :( nem tudok kiigazodni, mert mostanába csak facebookon beszélgetünk és "ha nem hiányoznál akk nem is írnék ;)" pozitív és ír is, de passzívan, mintha nem lenne ő se biztos :( tanácsokat és ötleteket várnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!