Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy lány 12 évesen elveszti a szüzességét, de 10 éve együtt vannak jó házasságban egy gyönyörű kisbabával?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmről van szó. Azt hiszi ez ciki, de szerintem nem az hisz akkor lenne az, hogyha minden második fiúval lefeküdt volna, de ő pont az ellentétje, egész életében egy férfi volt. :)2014. jún. 13. 11:35
11/17 anonim válasza:
Millióból egy ilyen van...
Vagy egy újabb kamu kérdés
12/17 anonim válasza:
12 évesen kicsit korai, viszont nagyon szép hogy azóta is együtt vannak, így nincs mit szégyellnie, akkor kéne ha mindenkivel összefeküdt volna. Sok boldogságot nekik :)
13/17 anonim válasza:
Az gáz, hogy 12 évesen kezdte, amúgy nem. Abban hogy valaki az elsővel van együtt az teljesen rendben van. Emiatt nem kell senkinek szégyenkezni.
Mondjuk kedves kérdező az se semmi, hogy 21 évesen már több mint 10 fiút letudtál. Nem semmi az aktivitásod. Remélem te nem 12 évesen kezdted.
14/17 anonim válasza:
2 évesen vették el, és vártak 10 évet a megdugásával? Vagy mivan?
15/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. :) Am elég irigylésre méltó... :D nekem sehogysem akar jönni az igazi.... Am 17 évesen kezdtem
2014. jún. 13. 12:27
16/17 anonim válasza:
12 évesen szexelt?
Lassan elévül, azaz nem büntethető a pasi...
Hány évesen szült?
17/17 A kérdező kommentje:
Most 6 hetes a baba :)
2014. jún. 15. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!