Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a férfi ideál?
Figyelt kérdés
Fura,hogy manapság mindenkinek a tetkós,kigyúrt fülbevalós IQ 0 emberek jönnek be. A jó egzisztenciával rendelkező,normális kinézetű (diplomás) férfiak háttérbe szorulnak. miért?2014. jún. 12. 14:41
1/16 anonim 

válasza:

Nem kell mindig kiemelni hogy diplomás. Az én párom egy teljesen normális hosszú hajú, nem teljesen kigyúrt, okos ember (már csak poénból ideírom diplomás). Nem mindenkinek ezek jönnek be.
2/16 anonim 

válasza:

Az én párom jó egzisztenciával rendelkező diplomás férfi, akinek jó a humora és jól néz ki. Ja és a közeljövőben tetováltatni szeretne, de nem hiszem, hogy ettől lejjebb menne a IQ-ja.
Szar lehet tudni, hogy nem a kinézeted miatt nem kellesz, hanem a személyiséged miatt.
3/16 anonim 

válasza:

Ki kell neki emelnie a diplomát, hisz a kinyalt s**gű köcsögöknél csak az az okos ember, akinek van diplomája.
4/16 anonim 

válasza:

Én lány vagyok,és engem nagyon irritálnak azok,akikről írtál,de ha jobban megnézem,tényleg ez az ideál manapság.Elég szörnyű.
5/16 A kérdező kommentje:
Megnyugtató 4-es,hogy nem csak én látom így :)
2014. jún. 12. 14:49
6/16 anonim 

válasza:

Utálom az általánositást...
Ha egy ilyen disz khm khm szoval tudjuk mi oda jön hozzám és mondja "menö" dumáját én csak simmán kinevetem.
Vannak normális lányok, akik nem egy ilyen ízére buknak :)
7/16 anonim 

válasza:

Egyet értek veled. Bár nekem még nincs diplomám.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem a diploma a lényeg. Azért van zárójelbe.
2014. jún. 12. 14:52
9/16 anonim 

válasza:

Ha már a diplomát említitek.Azt minek? Mennyi embernek van de mivel nincs érdemleges pozícióban valamelyik rokona akkor a seggét sem tudja vele kitörölni mert kemény arra.
10/16 A kérdező kommentje:
kedves 9-es! Nem a bölcsész és az egyéb "büfé-szakon" végzettekre gondolok ;)
2014. jún. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!