Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem Őt vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem Őt vissza?

Figyelt kérdés
1 hete ért véget a kapcsolatunk, mert a párom beleszeretett egy másik pasiba. Olyas valakibe, aki miatt 2 hónapig veszekedtünk, hogy miért nem tudja lekoptatni. Egyszerűen nem tudta Őt elküldeni és nekem folyton azt hajtogatta, hogy miért akarom én megszabni, hogy kivel beszélhet. Holott senki másra nem volt egy árva szavam sem. Nem vette figyelembe, hogy nekem ez mennyire fáj. 4 hónapig voltunk együtt és azon a vitán kívül semmi más problémánk nem volt. Nekem Ő volt az első és valahogy még mindig visszavárom, mert nagyon, halálosan beleszerettem és most szeretném Őt visszakapni. Szeretném, ha visszajönne hozzám. Hogyan csináljam ezt?

2014. jún. 12. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A csalódásokat, fájdalmakat is meg kell élni, és tanulni kell belőlük.
2014. jún. 16. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, ne alázd meg magad, ha szeret vissza jön. csak mond neki, hogy van egy ilyen lehetősége
2014. jún. 22. 01:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Már lassan 4 hónap eltelt, hogy külön vagyunk. És Ő még mindig azzal a csávóval van. Én viszont még mindig visszavárom es nem is érdekel másik csaj. Mindenkiben csak Őt keresem. Nem tudok rajta egyszerűen tovább lépni. Nekem Ő életen szerelme és nem csak azért mert az elő volt az életemben. Mindenben egyeztünk. Pár apró felszínes dologban nem. De minden másban igen. Szexuális téren is. Mind a ketten ugyan azokat szerettük.
2014. szept. 19. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!