Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki szívesen ismerkedne velem, és nem szeretné magányosan tölteni a nyarat? Inkább szeretné hogy szeretve legyen?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. :) Közvetlen,vidám és optimista embernek tartom magamat. :) Szeretnék szeretni egy lányt tiszta szívemből. Szeretnék valakihez tartozni. Szeretném hogyha ez a nyár mindkettőnk számára egy felejthetetlen élmény lenne,egy örök kaland, amire évek múlva is mosolyogva gondolsz vissza. :) Nagyon sok szeretet van bennem és szeretném ezt valakinek átadni. Együtt mehetnénk Görögországba,Balatonra,vagy bárhova. :) Vagy közös kerti sütögetések,vidámpark,állatkert,kirándulás,túrázás,bármi! :) Közben még jobban megismerhetnénk egymást. :) Én sok helyre szoktam utazni... Ezért is szomorú hogy látom az embereket a párjukkal, én meg senkivel nem tudom megosztani az élményeimet. Kreatívan kilehet találni bármilyen programot, szívesen csinálnék veled bármit! :) Sok dolog érdekel. Lelkes és nyitott vagyok. Pozitívan állok hozzá a dolgokhoz. :) Engem mások külseje annyira nem izgat. Tehát hogyha például kövérnek tartod magad akkor én lennék az az ember aki így is szeret és elfogad amit te valójában megérdemelsz. :) Hogyha nem vagy magabiztos akkor segítek abban hogy magabiztosabb legyél,számomra egy sikerélmény lenne a pozitív változásod. :) Türelmes és toleráns embernek tartom magamat. :) Soha nem adom fel. Vajon te vagy az a lány akit szerethetek? :) Sötétbarna hajam és barna szemem van. :) 178 centi 71 kiló,fehér bőr. Sok nő/lány helyesnek tart engem. Szeretek kedveskedni és szeretem a romantikát. :) Kitartó és hűséges vagyok. Hogyha valami probléma van, én nem adom fel, megoldást keresek rá. :) Szeretnék majd családot, és család centrikus embernek tartom magamat. :) Privátban bővebben mesélnék magamról. :) Képet is küldhetek! :)2014. jún. 11. 17:35
11/36 anonim válasza:
Végre kiderül, h fiú, köszönöm mindenkinek aki arra sarkalta a kérdezőt, h végre kimondja h nem lány.
Köszönöm mindenkinek!!!!
12/36 A kérdező kommentje:
Talán sehol, és egyedül érzem magamat? És szeretnék egy párt. Miért kell előítéletesnek lenni? A volt barátnőm soha nem tudta kimondani hogy szeret... Ez a probléma tessék. Hogyha mindenáron hibát szeretnétek. Lehet kicsit szeretethiányos vagyok. Mindenkinek vannak hibái természetesen nekem is: Túlzottan féltek másokat,kritikus vagyok néha az olyan véleményekkel szemben ami nem egyezik az enyémmel,hajlamos vagyok sokszor magamat okolni a dolgokért,néha nem veszem észre hogy adott helyzetben hogy kéne viselkedni. Ennyi. Én nem szégyellek őszintének lenni.
2014. jún. 11. 17:54
13/36 A kérdező kommentje:
"Van itt olyan lány" Ez nem volt érthető? Ennyire népszerű lenne az oldal a leszbikusok körében?
2014. jún. 11. 17:55
14/36 A kérdező kommentje:
Felsoroltam a hibákat? A negatív emberek elégedettek?
2014. jún. 11. 17:55
15/36 A kérdező kommentje:
Tessék olvassátok a hibáimat és az előnyeimet: [link]
2014. jún. 11. 17:59
16/36 A kérdező kommentje:
Ez tényleg illik rám, a negatív része is.
2014. jún. 11. 18:00
17/36 anonim válasza:
A gondolkodás nem sok teret kapott az életedben :DDDD
Rossz pont.
18/36 A kérdező kommentje:
Sajnálom.
2014. jún. 11. 18:03
19/36 anonim válasza:
B#szki, nehogy már ennyire magányos legyél, hogy itt erre fertőre legyél rászorulva... :D
20/36 A kérdező kommentje:
Mindent eszközt megragadok a cél elérése érdekében, amivel nem ártok magamnak vagy másoknak.
2014. jún. 11. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!