Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Már régóta együtt vagyok a párommal, és bár voltak vitáink(mint mindenkinek) jól megvagyunk. Van egy nagyon jó barátja, akivel együtt szoktunk bulizni, meg ilyenek( mivel régóta együtt vagyunk barátommal a baráti körünk is fedi egymást valamilyen szinten). És ezzel a sráccal valami miatt folyton egymás mellett kötünk ki részegen. Először csak beszélgettünk, de mostanában már történtek komoly dolgok( nem, szex nem). Aztán mindig megbeszéljük a sráccal, hogy nem fog többször előfordulni, és persze mindig újra előfordul. Egy ilyen szituációban mit lehet kezdeni?

2014. jún. 10. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Unalmas a barátoddal, izgatja a fantáziádat ez a srác.
2014. jún. 10. 11:36
 2/10 fahéjas Alien ***** válasza:

Például magadba nézel?

Szerintem hagyd ott a barátod, valószínűleg nem sok értelme van a dolognak. Mi lesz így később?

2014. jún. 10. 12:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Magamba néztem már, de nem akarom elhagyni a barátomat. Nagyon szeretem, ő a legjobb barátom is...
2014. jún. 10. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ott kellene kezdeni, hogy ne legyél részeg!!! Valami értelmes elfoglaltságot keress, ahol nem az ivászat a főszereplő. Menjetek el kirándulni a baráti köröddel, vagy biciklitúrára, sok mindent lehet még csinálni a bulizáson kívül. És majd akkor kiderül, hogy melyik pasas tetszik igazából. De részegen nem.
2014. jún. 11. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne rúgj be!
2014. jún. 11. 18:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Ne higgyétek, hogy csak inni szoktunk járni. Sokat járunk például kirándulni is így a bandával. És ilyen alkalmakkor van az, hogy a sráccal elvagyunk beszélgetünk, de csak, mint barátok, még ha ott is van a feszültség a történtek miatt. Azért emeltem ki a részegséget, mert akkor szinte mindig ebben a szituációban kötünk ki... Amit azért nem értek, mert hogy ő többször is mondta, hogy aranyos lány vagyok, de barátom van, és túl alacsony vagyok neki, mégis bizonyos pillanatokban úgy érzem, hogy többet akar. És nem örülök ennek, mert szeretem a barátomat, nem akarom bántani, és senkinek sem jó a kialakult helyzet. Persze én vagyok a buta, mert miért hagyom magam, támadhattok emiatt, és igazatok lesz, de a srácnak olyan a kisugárzása, hogy egyszerűen nem tudok neki nemet mondani...
2014. jún. 11. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
De a boros flaskát tegyétek le!!!!!
2014. jún. 12. 09:01
 8/10 anonim ***** válasza:
De egyáltalán miért kell italt vinni kirándulásra??? Legfeljebb ásványvizet, ha az ember megszomjazik. Ti már alkoholisták vagytok, ha nem tudnád!!!!
2014. jún. 12. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ilyenek dobálják tele az erdőket szeméttel, üvegekkel.
2014. jún. 12. 19:28
 10/10 A kérdező kommentje:
ha tudnátok szöveg értelmezni nem írtam, hogy a kirándulásokkor iszunk... nem szoktunk, annak úgy nem sok értelme lenne.
2014. jún. 13. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!