Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindkét lány nagyon megfogott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindkét lány nagyon megfogott (a többit lent leirom)?

Figyelt kérdés

Az egyiket ismerem 4éve de olyan szotlan meg mindig ez az oké jo na majd egyszer összehozzuk és nem lesz semmi. Legtöbbször én kezdeményezek beszélgetést de néha őis csak nagyon félénk pedig ő idösebb is egy évvel (20 éves lány)

Táncoltunk együtt szalagavatón és nemesik le neki a tantusz és mondom probálok "nyomulni" elhivni ide oda és mindig oké jövöhéten és ne m lesz semmi. (Még nem volt barátja se)

A másikat kb 4 honapja ismerem és elég jol eltudunk beszélgetni csak azbaj szerintetek az nem lenne g**iség ha a másik helyett őt választanám holott pl 1- 1-5 hete még a másikat hivogatttam pl sétálni meg moziba futni...

2014. jún. 7. 09:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy rád tud írni? Hogy ír neked e-mailen vagy sms-ben? Majd ha a másik megkedvel, és lesz vele kapcsolatod, ő is fog írni neked.

Egyébként ha az a másik visszautasított, akkor nem csúnya dolog az, ha mást választasz. De ha az első sokkal jobban tetszik, akkor én várnék még rá, és még próbálkoznék.

2014. jún. 13. 10:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Azabaj o kereti magat enmar xd harcoltam erte egyertelmu jeleket adtam es volt h ramir.kozos program miatt h kene csinalni vmit de utana.amikornidopont akkor veletlenul nemer ra szal sztem fel amugy suliba.is.alig beszelt
2014. jún. 16. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy fél.Vagy nem tudja eldönteni, mert te fiatalabb vagy. Vagy nem tetszel eléggé. Még egy utolsó kísérletet próbálj meg, és ha ez sem jön össze, akkor add a tudtára, hogy sajnálod, eddig próbálkoztál, de lemondasz róla. És utána semmi lelkiismeret-furdalásod nem lehet, ha a másikat választod. De ha ezek után ő kezdeményezne, azt se vedd tudomásul!!!
2014. jún. 17. 11:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Jo rendben a masikkal jol elvagyok beszelgetunk sokat. Amugy tudjatok furcsa volt mert a masiknak is voltak fellángolasai de nemtom eddig 1 honaig volt baratja mert az otthagyta nembirta h olyan szotlan.. Szal ilyen baratkozos csak de az meg nek3m nem oke
2014. jún. 18. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!