Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 anonim válasza:
Onnan ha hányás hasmenéses gondok jönnek elő, de van akinél kiutéses vagy gyuládások kisérik. Változó azért én elmennék vele orvoshoz. Tudod jobb a megelőzés mert akár halálos lehet. Jár szűrésre is. Remélem negatív lesz minden :( Jobbulást.
3/14 anonim válasza:
Garry Chapman: A szerelem pszichilógiája, ebben a könyvben nagyon jól el van magyarázva, egyértelmű szerintem, ajánlom figyelmedbe
4/14 Moszuke válasza:
na nehogy már ehhez külön könyv kelljen.
ha idealizálod, tökéletesnek látod az illetőt akkor szerelmes vagy.
tipikus példa erre ha minden haverod azt mondja, hogy X csaj 1 idióta, buta rib-anc, te pedig ennek ellenkezőjét látod.
5/14 anonim válasza:
akkor nem tennéd fel ezt a kérdést.
6/14 anonim válasza:
én azt azért nem mondanám,hogy az idealizálás egyenlő lenne a szerelemmel.szerintem az inkább akkor van,ha valakit nem ismersz eléggé,és tökéletesnek látod,márpedig,ha nem ismered eléggé nem lehetsz bele szerelmes.ez a legnagyobb baj manapság,meg az,hogy mindenki (én is) úgy működik,hogy aki nem lehet az övé csakazértis az kell neki.
7/14 anonim válasza:
Fontosabb lesz a másik, mint önmagad és állandóan arra hajtasz, hogy mosolyra bírjad a hülye száját a képén. Meg igyekszel mindig a kedvébe járni, arra törekedsz, hogy jól érezze magát. Egy idő után meg, ha nincs ott úgy érzed magad, mint valami náthás és becsap a villámszerű érzés, hogy jajj ne hiányzik.. jajj ne valaki közelebb került.. jajj ne aztán úgyis megbánt majd, na bumm. Ilyen. Kiszolgáltatott egy érzés.
8/14 anonim válasza:
#3: Garry chapman mi?? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
:)) Úgy látszik ez egy univerzális megoldás. :)) Vagy te vagy Garry és itt reklámozod :))
Bocsi az OFF-ért :))
10/14 anonim válasza:
hű,7es,látom,Neked valaki nagy fájdalmat okozott,nagyon sajnálom :( remélem megtalálod minél előbb azt a személyt,aki nem csap be,és nem ejt pofára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!