Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem mért nem sikerül?
Üdv mindenki. 30 éves fiú vagyok. Szőke, kék szem, 182 magas 72 kg.
Eddig 2 kapcsolatom, volt amikből mindkétszer az érzéseimet a földbetaposva léptem ki. ( Megcsaltak mindkétszer )
Naphoszat járom a szabadidőmbe a várost, és megannyi párt látok, és mindig elszorul a szívem. Én miért nem találok egy lányt, aki teljes szívéből szeret, imádja ha rajonganak érte? Emlékszem még gyerekfejjel azt gondoltam, a nőket szeretni, tisztelni, becsülni kell, hiszen csodálatos teremtések, akik akkor is képesek eérzékeny mosojt produkálni, ha közben a lelkül szenved.
Ezt ma is így gondolom, de már tudom, nem mindig azt kapja az ember, amit ad. Tudom, sokak szerint túl érzelgős vagyok, de én ilyen vagyok.
Mértnem találok, egy olyan hölgyet, aki eképp gondolkozik, vagy legalábbis hasonlóan mint én?
Mindkét barátnőm molett volt, és kapcsolatunk eléjén nem értették, mit mondok azzal, hogy nálam a belső a fontos, a külalak másodlagos.
Szeretnék végre egy komoly kapcsolatot, de egyre magabiztosabban kételkedek magamban... :-(
"Egyre magabiztosabban kételkedek magamban..." :D Legalább van humorod.
Én nem szeretem ha pincsikutyaként rajonganak értem és megváltoztatja a szerelem. 3ik jól írja, fontos, hogy erősnek lássanak, életképesnek. Örülök, hogy nem lettél egy megkeseredett gyökér ahogy sokan. :)
Szerintem egyszerűen nem volt szerencséd, rosszakat néztél ki. Szerelem már csak ilyen, torzítja a valóságot.
Ismerős történet, de a lányokkal való ismerkedés olyan, mint egy aknamezőn sétálgatni. Nagyon nehéz épségben kijönni belőle...
Amiket pedig hallok manapság másoktól, hogy mit művelnek az emberek... Hát, nem csodálom, hogy az exem is orrba szájba megcsalt engem. A mai emberek nemtől függetlenül csak az élvezeteket hajhásszák, nem szól semmi másról az életük. Így pedig nehéz olyan nőket találni, akikkel egyáltalán érdemes foglalkozni...
Szerintem a legnagyobb baj ott van , hogy manapság az emberek inkább szórakozó helyeken és közösségi portálokon ismerkednek . Na de kérem azokon a helyeken igen ritka az értelmes lány. A legtöbb felszínes és társai , amit már előttem oly sokan leírtak. Személy szerint bírom az érzékenyebb pasikat , bár a fő szempont még mindig az hogy meg tudjon nevetettni , mert elég komor tudok lenni.
Szerintem ne mutasd másnak magad , mint ami mert könnyen rossz vége lehet , hiszen ugyís kiderül :)
19/L
# 17:
Akkor már csak annyi marad a kérdés, hogy a kevésbé, vagy egyáltalán nem felszínes lányokkal hol lehet ismerkedni? Értelemszerűen én sem szoktam szórakozóhelyeken próbálkozni, mert olyan lányok társaságára nem vágyom; de más a helyzet az internetes portálokkal...
Az nem baj ha túlságosan megbízol a másikban , szerintem is alap egy kapcsolatban , de ez egy folyamat . Nem lehet azonnal mindent meg mutatni és oadaadni mert ez sok lányt megijeszthet. Szép lassan megismeritek egymást közben kialakul , valószínűleg nem ismerted meg elégé az előző barátnőidet sem.
Az ismerkedést illetően akár az ucán vagy egyáltalán bárhol ahol értelmes lánnyal összefuthatsz , alklmas lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!