Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőm. Mi lehet vele?
Van egy lány akit nemrégiben ismertem meg (8 napja). És nem mondanám a barátnőmnek, mert még nem csókolóztunk és itt van a bibi. Ugyanis már egy csomót sétálgattunk egymást átkarolva, meg stb.. De ő "tart" a csókolózástól, mert az egész osztálya az első csókot várja, és ő meg nem. Szeretjük egymást, de itt valahogyan megakadok. Egyszer megkérdeztem, hogy mit csinálna, ha megcsókolnám? Erre a válasz, hogy: sípcsonton rúgnálak. Amit szintén nem értek. 1. Tudom, hogy fiatal, de szerintem arra, akkor sem az a válasz, hogy sípcsonton rúgnálak.
A lány 13 éves, én 15 (fiú vagyok, ha valaki megkérdezné)
(Olyanokat ne írjatok, hogy "kész a lecke"; "még nem kell aludni menni", mert nem az volt a kérdés. Trollok kíméljenek, kivéve a viccesek, mert azokat bírom)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!