Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alexandrabellahorvat kérdése:
Mit tegyek, ha olyat szeretek, kinek kapcsolata van?
Figyelt kérdés
Mikor először megláttam,. a szívem hevesebben kalapált, iszom minden szavtá. Egy helyen dolhozunk és muszáj szóba állnom vele a munka miatt. Én beleszerettem, mindenben ugyanolyanok vagyunk. Jó ismerősök lettünk. Én próbáltam küzdeni ellene, de nagyon normális, inteligens, vicces ember. Tudom, hogy van barátnője, éppen ezért nem próbálkozok be. De nagyon fáj. Nem bírok kiszueretni belőle. Tudom, hogy az a helyes, de nem megy. Mit tegyek?2014. jún. 1. 13:50
2/8 anonim válasza:
Tartsd magad ahhoz hogy ez egy munkakapcsolat.. keress mást bulizz pasizz lesz még jobb pasi is rosszabb is . Ne haverkodj vele ne tölts vele több időt mint amennyit kell , csak a munkáról dumálj vele amennyit kell, ne gondolj rá foglald le magad . ÉS elöbb utobb jobb lesz ha nem megy esetleg válts munkahelyet ...
3/8 anonim válasza:
Várj.. és imadkozz! Egyszer szakitaniuk kell es akkor... de ha ha ti jobban osszeilletek azt o is eszre fogja venni es akkor lehet hogy vált!
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt próbálom tenni. Munkahelyet meg sajnos nem tudok váltani, nincs más a közelben ahová mehetek. De megteszem amit tudok, és elfelejtem..Csak úgy érzem, hogy Ő nekem a jackpot. :(
2014. jún. 1. 13:56
5/8 anonim válasza:
Ezt fejben kell lerendezni , jol teszed ha tiszeteltben tartod a kapcsolatat - es ne akard,hogy szetmenjenek. Ha tenyleg "szereted" akkor jobban teszed ha onzetlenul orulsz annak is,hogy boldog a parjaval.
6/8 A kérdező kommentje:
De mivan, ha egy életben csak egyszer van az h megtalálod az igazit? És haő nekem az? Én az első pillanattól kezdve szeretem őt. ha rá gondolok a gyomromban pillangók helyett vadmadarak repülnek...ha látom..izzad a tenyerem, ha hozzám beszél mindent elfelejtek ami körülöttem van, csak őt hallom. iszonyúan nehéz visszafognom magam, de igazad van. szeretem és azt akarom hogy boldog legyen. ha nem velem az..akkor legyen a barátnőjével. de tegnap megszegtem ezt. 4 órát beszélgettünk chat-en. és mikor menni akartam ő marasztalt. de lehet hogy csak barátkozik. semleges témákról beszéltünk nem bensőségesekről mondjuk.
2014. jún. 1. 14:19
7/8 anonim válasza:
Akkor is el kell felejtened . Legalabbis ez lenne a legjobb,amit tehetsz . Eselyes,hogy a srac a hosszu ido ota parkapcsolatban eles miatt orul annak,hogy rajongsz erte es tetszik neki, tesztelgeti a hiusagat ,de ettol tovabb nem fog menni . ( egyebkent is is hasonlo helyzetben vagyok,csak egy kollegam lanyaval , 38 es vagyok, 10 eve elek egyutt a parommal es az egyik kollegam 23 eves lanya ugy viselkedik velem,mint ahogy Te a sraccal . Tetszik a dolog,gyonyoru a lany es sokszor eljatszok a gondolattal,hogy mi lenne ha ..de a paromat szeretem es nem akarok semmit tole :)
8/8 A kérdező kommentje:
22 éves, két éve van a párjával. nem tudom mi lesz ebből. De én nem lépek. csak várok. vagy elfelejtem. lesz ami lesz. csak nehéz..
2014. jún. 1. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!