Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé szeretjük egymást és ő is és én is úgy akarjuk, h örökre együtt maradjuk. Lehetséges?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,illetve a szerelmem is!! Nagyon szeretjük egymást de elméláztunk azon,h mi lesz ha lesz valaki akibe jobban beleszeret a másik fél...Segítséget kérnék,Örökre együtt tudnánk maradni??2014. máj. 31. 23:55
11/21 A kérdező kommentje:
Nem
2014. jún. 1. 00:06
12/21 anonim válasza:
Nekem is mondta már lány azt, hogy örökké, mára már sehol sincs! A legnagyobb lelki sérelmekből is ki lehet jönni, csak idő kérdése!
13/21 A kérdező kommentje:
Idő...
2014. jún. 1. 00:15
15/21 anonim válasza:
Milyen emberek vagytok ti, hogy így nekiestek egy 14 évesnek?
Basszus máshol vezessétek le a frusztrációitokat ne itt névtelenül bántsatok gyereket.
Természetesen lehetséges, hogy örökre együtt maradtok. Nagyon ritka az ilyesmi, de létezik.
Úgyis majd kialakul minden, 14 évesen még baromi sokat fogtok változni mindketten.
Ha nagyon szeretetiek egymást akkor ne parázzatok semmin. Évezzétek egymás társaságát.
25\l
16/21 A kérdező kommentje:
15# Nagyon köszönöm a válaszodat lelket öntöttél belém :) Egész este ezen agyaltam,nagyon köszönöm a bíztató szavakat!
2014. jún. 1. 09:11
17/21 anonim válasza:
15-ös vagyok :) nagyon szívesen ha gondolod írhatsz privátot is. :)
18/21 anonim válasza:
A mostohatestvérem nagyszülei 14 évesen ismerkedtek meg, és még mindig együtt vannak. Szóval lehet, mint ahogy a 15-ös is írta. :)
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2014. júl. 18. 11:12
20/21 anonim válasza:
a legtöbb ilyen gyökér válaszoló amelyik azt írja hogy esély sincs rá az azért van mert ők még nem találtak életük során maguk mellé egy normális embert... sok boldogságot a jövőre nézve ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!