Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szeretem, de barátnője van" tipusú kérdés. Túlélési tippek?
Figyelt kérdés
Ez most nem az a helyzet, hogy szerelmes vagyok bele, és az életem árán is megszerzem. Ez most az a helyzet, amikor vlahol mélyen már elfogadtam, hogy más lányt szeret, mégsem tudom kiverni a fejemből (nem olyan egyszerű csakúgy elfelejteni valakit, akivel egy héten kétszer együtt zenélsz).
Nem meghódítani akarom, én csak túl akarom élni a fájdalmat. Valami tipp?
2014. máj. 29. 21:21
1/6 anonim válasza:
Mondjuk nőj fel és ne játszd a reménytelenül szerelmes kislányt :D
2/6 A kérdező kommentje:
oké, hogyan?
2014. máj. 29. 21:24
4/6 anonim válasza:
Ne találkozz vele, és akkor könnyebb lesz elfelejteni, ne zenéljetek együtt.
5/6 anonim válasza:
ugyanez a helyzet csak én kavarok vele miközben barátnője van.. így már túl tudom élni... jól csókol és jó az ágyban ;)
6/6 anonim válasza:
Én is hasonlót éreztem. Ne gondolj rá. Ne hallgass szerelmes zenét, mert úgyis ő jutna eszedbe. Ne unatkozz, mert akkor egyedül maradsz a gondolataiddal. Egy idő után el fogod felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!