Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a párom nem mondja nekem hogy "Szeretlek" csak napi 1-2 szer?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt ...
nekem furcsa hogy ha én nem mondom , ő nem mondja . Igaz,éreznem kell nem mondani . De nekem ez olyan furcsa mert én hiányolom hogy néha néha mondja nekem . :(
2014. máj. 26. 15:10
1/11 anonim válasza:
Csak napi 1-2x? CSAK ANNYISZOR?! Te szegény, hogy éled túl ezt a borzalmat?
2/11 anonim válasza:
Elég gáz. Szerintem szakíts vele!
3/11 anonim válasza:
"Az gáz ha a párom NEM mondja, h "Szeretlek" csak napi 1-2 szer?" MOST AKKOR MONDJA VAGY NEM MONDJA????
A másik meg ezen mi a f**zért kell mániázni?? Ha nekem ilyen hisztis párom lenne, aki ezen akad ki, az még örülhetne h vele vagyok...
4/11 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ilyet kérdezel! Szakíts a sráccal.. jobbat érdemel ;)
5/11 A kérdező kommentje:
Jó na , csak én ilyen vagyok .
Ez nem hisztis dolog , egyszerűen csak van hogy azon kapom magam hogy mondom neki ő meg nem .
2014. máj. 26. 15:15
6/11 anonim válasza:
Hmmmm.. ennyire unatkozol? Nincs mit csinálnod? Főzz,moss, takaríts és talán elfelejted ezt a hihetetlenül nagy problémát, ami miatt te ennyire tudsz szorongani... Id*óta... Szegény gyereket sajnálom, h ilyen hisztis p...a barátnője van..
7/11 anonim válasza:
Had kérdezzem már meg, h hány éves vagy?! :D
8/11 anonim válasza:
Ugyan, dehogy hisztis dolog. Abszolút nem az.
9/11 anonim válasza:
max 15 éves vagy nah jó talán 16 :D
10/11 anonim válasza:
:D:D:D::D:DD:D:
a férjem az első félévben 1szer mondta
én 1szer sem:D
mégis szeretjük, és szerettük már akkor is egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!